Uusia magicolor-malleja

26.9.2008 15:10Uutiset » Laitteet

Konica Minoltan uudet magicolor 5650EN (30 s/min) ja magicolor 5670EN (35 s/min) tarjoavat uuden tavan tulostuksen korkean laadun, nopeuden ja taloudellisuuden yhdistämiseen.

Käyttäjä voi valita kolmesta vaihtoehtoisesta tulostuslaadusta aina käyttötarkoitukseen sopivimman. Economy Mode sopii sekalaisille tulosteille, sillä se vähentää väriaineen käyttöä jopa 50 prosenttia tinkimättä tekstitulostuksen laadusta. High-Quality Mode tarjoaa PhotoART-9600TM (600x600x4-bit) -resoluutiolla hienoa painojälkeä ja tarkasti sävytettyjä väriliukuja tulostusvauhdin säilyessä yhä nopeudessa 30 – 35 sivua minuutissa. Glossy Mode on puolestaan kehitetty erittäin edustavan kuvanlaadun tuottamiseen jopa 250 prosentin väripeitolla.

Konica Minoltan palkittu Simitri HD -väriaine takaa tulosteiden loistavat ja pysyvät värit. Väriaineen UV-säteilyn kesto estää värejä haalistumasta. Lisäksi Simitri HD väriaine säästää energiaa jopa 15 prosenttia, sillä se kiinnittyy paperiin muita väriaineita alhaisemmassa lämpötilassa.

magicolor 5650EN ja magicolor 5670EN -malleihin on myös saatavana lisäpaperikasetteja, kaksipuoleinen tulostus, kiintolevy ja tässä kokoluokassa harvinainen lisälaite – nitova viimeistelijä. Lisävarusteiden avulla laitteiden paperikapasiteetti voidaan nostaa 1600 arkkiin. Vakiona oleva monikäyttölokero sopii usealle eri paperiarkkikoolle, A5:stä aina banneriin (216 x 1,200 mm).

Vakiona käytettyjen PCL6 ja PostScript3 -tulostuskielien ansiosta Konica Minoltan magicolor 5650EN ja magicolor 5670EN sopivat lähes kaikkiin toimistoympäristöihin. Lisälaitteena saatavan kiintolevyn avulla molemmat laitteet tukevat myös Windows Vistan XPS-tulostuskieltä. PictBridge-yhteensopiva USB-liitäntä tarjoaa rajoittamattoman ja helpon keinon PDF, JPEG, TIFF ja XPS-tiedostojen tulostamiseen suoraan USB-muistitikulta tai digikamerasta. Ratkaisun tueksi asiakkaat voivat valita joko kovalevyn tai Compact Flash -muistikortin. Microsoftin XPS edellyttää kiintolevyn hankkimista.

– magicolor 5650EN ja magicolor 5670EN -tulostimien avulla työryhmät voivat tuottaa tyylikkäitä ammattitason dokumentteja omatoimisesti, niin mustavalkoisina kuin värillisinä. Laitteet tulostavat edustavia raportteja, käyntikortteja ja kirjekuoria nopeasti, luotettavasti ja edullisesti. magicolor 5650EN ja magicolor 5670EN -mallimme ovat myös helppokäyttöisiä. Laitteet ovat jo vakio-ominaisuuksineen valmiita tehokkaaseen toimistotyöhön ja lisälaitteita voi hankkia käyttötarpeen mukaan, kertoo Suomen Konica Minoltan tulostinten markkinoinnista vastaava tuotepäällikkö Hannele Meininki.

magicolor 5650:n suositushinta on 1219 € ja magicolor 5670:n 1585 € (sis. alv 22 %). Tuotteita myyvät asiantuntevat tietotekniikkaliikkeet, joiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.konicaminolta.fi/lasertulostimet.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: