Uusi tulokas Suomen suurkuvatulostinmarkkinoille

26.10.2009 01:00Uutiset » Laitteet

Sveitsiläinen SwissQ Oryx on uusi UV-suurkuvatulostin, joka rantautuu nyt myös Suomeen. Zündin tulostinteknologiaan pohjautuva SwissQ Oryx on suunniteltu sekä graafisen tuotannon että pysyvien teollisten merkintöjen tuottamiseen. SwissQ Oryx -tuotteita Pohjoismaissa ja Virossa alkavat edustamaan Teijo Tirrosen vetämä XES Oy ja tanskalainen NizeEquipment Aps.

Laitteella voidaan tulostaa erittäin tarkasti ja helposti pienille materiaalikappaleille sekä rullamateriaaleille ja ylikokoisille levymateriaaleille aina 5 m levyn pituuteen saakka. Tehokas alipaineistettu tulostuspöytä mahdollistaa myös ohuiden lämpöherkkien materiaalien tulostuksen. Tulostuspöydän monipuoliset säätömahdollisuudet poistavat ”maskien” teippaustarpeen lähes kokonaan.

Oryx-laitteiston vahvuudet teollisessa tuotannossa liittyvät valmistajan mukaan seuraaviin tärkeisiin ominaisuuksiin: kiinnittyvyys, hankauksenkesto ja työstettävyys.

Uudet SwissQ Oryx -laitteet ovat tarkasteltavina SignScandinavia -messuilla Tukholmassa 4.-6.11.2009. Sovi tutustuminen XES Oy, Teijo Tirronen 0500 446633, teijo.tirronen@kolumbus.fi.

Share: