Uusi Arizona

13.10.2008 10:54Uutiset » Laitteet

Uusi Océ Arizona 350 GT on uuden sukupolven tasotulostin monia palkintoja keränneessä Océ Arizona -sarjassa. Edeltäjäänsä, 250 GT:hen, verrattuna uusi Arizona nostaa tuottavuutta lähes 40 prosenttia tulostaen tuotantonopeudella 22,2 neliömetriä tunnissa. Uutta järjestelmässä on myös optiona saatavilla oleva valkoinen väriaine.

Valkoinen väri mahdollistaa pohjustustulostamisen muille kuin valkoisille materiaaleille ja ylitulostamisen backlit materiaaleille ja läpinäkyville materiaaleille jolloin lopputuloksena on korkealaatuisia myyntipistemainoksia. Valkoista väriä voidaan myös käyttää spottivärinä, jolloin kuvien valkoisia kohtia voidaan korostaa paremman efektin saamiseksi.

Tuttua tässä UV-kestoisia värejä käyttävässä tasotulostimessa on rullalta rullalle -optio sekä laitteen sisältämä VarioDot imaging -teknologia. Tämän muuttuvaan pisarakokoon perustuvan teknologian ansiosta kuvanlaatu lähentelee valokuvalaatua ja väriainekustannukset vähenevät jopa 50 % verrattuna kuuden värin tulostimiin. Tasotulostin yhdistettynä rullalta rullalle -optioon puolestaan mahdollistaa todella monipuolisen tulostusmateriaalivalikoiman käyttämisen jäykistä materiaaleista rullamateriaaleihin.

Lisätiedot: Océ-Finland Oy, Tarmo Kuusela, 0207 438 763.

Share: