Uudet etikettipainokoneet hyvässä myyntivauhdissa

10.6.2016 09:38Uutiset » Laitteet
Xeikonin on myynyt Fusion-painoratkaisun Dejongin perheyhtölle.
Xeikon on myynyt Fusion-painoratkaisun Dejonghen perheyhtiölle.

HP:n kaksi kuukautta sitten julkistettu etikettipainokone Indigo 8000 on yhtiön mukaan ylittänyt odotukset. Sitä on myyty Drupassa viisi kappaletta. Myös muiden valmistajien uudet digitaaliset etikettipainokoneet ovat käyneet kaupaksi.

HP:n mukaan Indigo 8000 on tarkoitettu pitkien, vaativien sarjojen painamiseen tehokkaasti. Hyvän kysynnän takia yhtiö lisää koneen valmistuskapasiteettia. Koneella voidaan tuottaa etikettejä jopa 80 metriä minuutissa. Ratkaisussa on yhdistetty kaksi Indigo WS6800 -painokonetta stanssausyksikön kanssa tuotantolinjaksi.

Indigo 8000:n ensimmäisiä ostajia ovat Century Label, Industria Grafica Eurostampa, Harkwell Labels, MegaFlex, RAKO-Etiketten ja StrongPoint. MegaFlex on tanskalainen ja StrongPoint ruotsalainen yritys.

Domino, Durst ja Xeikon saivat kauppoja
Muista valmistajista Xeikon on myynyt Xeikon 3300-painokoneen belgialaiselle Label Products -yhtiölle. Yhtiö on suurimpia etikettien painajia Benelux-maissa. Xeikonin uusi CX3-etikettipainokone on puolestaan ollut erityisen suosittu Britanniassa, jossa CS Labels on hankkinut jo kolmannen tällaisen koneen vuoden sisällä.

Xeikon on myös myynyt ensimmäisen Fusion -tekniikkaan perustuvan painoratkaisun belgialaiselle Dejonghe-yhtiölle. Ratkaisuun kuuluvat Fusion-moduuli valkoisen värin painamiseen, CX3-painokone ja DCoat330-päällystysyksikkö.

Durst on myynyt Drupassa ainakin kaksi Tau 330-etikettipainokonetta saksalaisille ostajille. Tau 330 yli kaksinkertaistaa Durstin edellisen uuden etikettikoneen painoradan leveyden. Tämä Tau 150-kone lanseerattiin vuonna 2010 ja sitä on yhtiön mukaan toimitettu yli 20 Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.

 

Share: