Uuden sukupolven kalibrointiratkaisu

15.4.2015 07:52Uutiset » Laitteet

Datacolor on julkaissut uuden sukupolven näyttöjen kalibrointiratkaisun Spyder5:n. Se on tiedotteen mukaan valokuvaajien valokuvaajille suunnittelema väritarkka ratkaisu, minkä ansiosta kuvat ja värit voidaan nähdä, jakaa ja tulostaa juuri niin kuin ne on tarkoitettu.

Uudet tuotteet ovat Spyder5EXPRESS, Spyder5PRO ja Spyder5ELITE. Kaikki Spyder5-sarjan versiot säätävät tai kalibroivat näytöt alan standardien värireferenssien mukaisesti. Kalibroinnin avulla värit toistuvat monitoreilla tarkasti ja niin, että varjoalueiden ja huippuvalojen yksityiskohdat säilyvät. Oikeiden värien ansiosta valokuvaajat voivat säätää kuviansa yhä tarkemmin ja saada tulosteet vastaamaan monitoria.

Uuden sukupolven Spyder5-kolorimetri on kompakti, helposti mukana kuljetettava, hyvin suojattu ja sitä voidaan käyttää niin kannettavien tietokoneiden kuin ulkoisten näyttöjen säätämiseen. Datacolor on suunnitellut uudelleen patentoimansa seitsemän mittakennon optisen moottorin, jonka ansiosta saavutetaan 55 prosentin parannus sävytoistoon. Se näkyy tarkempana varjoalueiden toistona sekä sulavampina väriliukuina.

Suomen Interfoto Oy on Datacolor Spyder5-tuotteiden maahantuoja ja tukkumyyjä.

Kuva: Interfoto.

Share: