Tehokkuutta toimistoon

17.12.2008 14:26Uutiset » Laitteet

Epsonin skannerivalikoima laajenee käsittämään myös automaattisella paperinsyötöllä varustetut skannerit uusien GT-S50- ja GT-S80-sarjojen myötä. Kumpikin laite on saatavilla sekä USB 2.0 portilla varustettuna että verkkomallina.

GT-S80 sarjan laitteiden skannausnopeus on jopa 40 paperiarkkia minuutissa, jolloin suoran kaksipuolisskannauksen ansiosta nopeus on käytännössä 80 sivua minuutissa. GT-S50 sarjan laitteet skannaavat 25 arkkia ja 50 sivua minuutissa. Kummankin sarjan laitteissa on kaksirivinen LCD-näyttö, jonka avulla skannattujen tiedostojen käsittely on huomattavasti helpompaa kuin monella muulla, pienemmällä näytöllä varustetulla skannerilla.

75:n A4-sivun automaattinen paperinsyöttölaite tekee suurienkin määrien skannaamisen helpoksi, ja lisäksi laitteiden automaattinen paperinsuoristus sekä GT-S80-sarjan paperitukoksia estävä ultraäänitunnistin lisäävät tehokkuutta. Epsonin Event Manager -ohjelmisto taas nopeuttaa skannausta vähentämmällä työvaiheita ja mahdollistamalla tiedostojen muuttamisen, jakamisen ja lähettämisen sähköpostiin, tulostimelle tai tiedonhallintasovellukseen yhdellä ennalta ohjelmoidun näppäimen painalluksella.

Skannereiden ohjelmistot tukevat tehokasta tiedonkäsittelyä; tiedostojen arkistointia varten on GT-S50 sarjassa Presto PageManager ja GT-S80 sarjassa Pro-versio. Lisäksi Twain, WIA ja ISIS –ajurit mahdollistavat laitteiden yhdistettävyyden eri tiedostonhallintaratkaisuihin. ABBYY® FineReader® Sprint Plus OCR mahdollistaa muokkauskelpoisen tekstin luomisen jopa 177 eri kielestä, kun taas BizCard Reader lukee käyntikorttien tiedot ja muuttaa ne digitaaliseksi tietokannaksi.

Kummankin sarjan skannerit ovat elohopeattomia ja niissä käytetään Epsonin ReadyScan LED –teknologiaa, joka mahdollistaa skannauksen välittömästi laitteen käynnistyksen jälkeen tai suoraan stand-by-tilasta, ilman lämpenemisaikaa. Lisäksi skannereiden pieni koko helpottaa sijoittamista työpöydälle.

Suositushinnat:
Epson GT-S50 690 € (sis. alv22%)
Epson GT-S50N 790 € (sis. alv22%) verkkomalli
Epson GT-S80 1090 € (sis. alv22%)
Epson GT-S80N 1190 € (sis. alv22%) verkkomalli

Lisätietoja:
Epson palvelupuhelin 0201 552 091 ja www.epson.fi

Share: