Tehokasta vihkonidontaa

22.5.2008 08:20Uutiset » Laitteet

Pitney Bowes tuo markkinoille uuden automatisoidun vihkonitojan yhteistyössä Horizonin kanssa. Järjestelmä lanseerataan Euroopassa Drupassa (29.5.-11.6.).

Järjestelmä yhdistää Pitney Bowesin rulla- ja arkkisyöttölaitteet, Pitney Bowesin Direct Connect -ohjelman hallittavuuden sekä markkinoiden johtavan vihkonitojajärjestelmän (Horizon) tuottavuuden ja laadun. Asiakirjojen seurannan yhdistäminen Horizonin valmistamiin ACF-30 kerääjään/taittajaan, SPF-30 vihkonitojaan ja HTS-30 leikkuriin mahdollistaa koko prosessin hyvän hallittavuuden ja yhtenäisyyden alusta loppuun asti. Näin on mahdollista valmistaa personoitua tai luottamuksellista tietoa sisältäviä vihkoja rulla- tai arkkipaperista. Järjestelmällä on myös mahdollista yhdistää yksilöllisesti tulostettuja sisältösivuja personoituihin kansiin.

Tuotanto voidaan tehdä turvallisessa Pitney Bowes Direct Connect -ohjelmaympäristössä. Myös syöttövaihtoehdot ovat erittäin joustavia, jotta järjestelmän kokoonpano voidaan suunnitella vaativiakin tarpeita varten.

Järjestelmän skannausteknologia tukee kaikkia nykyisiä symbolikirjastoja. Muutamat maailman johtavat rahoitusalan instituutiot ovatkin jo siirtyneet käyttämään Pitney Bowesin integroitua vihkonitojaa tuottamaan laadukkaita personoituja vihkoja, esimerkiksi tarjouksia ja raportteja varten.

Tarkemmat laitetiedot voit lukea osoitteesta www.drupa.fi, josta löytyy pidempi tiedote.

Laite on nähtävissä Pitney Bowesin Drupa-osastolla hallissa 4.

Share: