Tampereelle iGen4

24.5.2011 09:38Uutiset » Laitteet

Juvenes Print Tampereelta on uudistanut painotuotantoaan Xerox IGen4 -painokoneella. Juvenes Printin hankkima uusi digitaalinen painokone mahdollistaa yritykselle muun muassa entistä tehokkaamman kirjatuotannon. Juvenes Print (Tampereen Yliopistopaino Oy) on digitaaliseen painamiseen ja tulostamiseen sekä valokuviin erikoistunut täyden palvelun painotalo. Yhtiö on keskittynyt kirjojen ja esitteiden painamiseen.

– Erilaiset julkaisut ja kirjat ovat ydinosaamistamme, mutta lisäksi teemme paljon muunlaisiakin vaativia painotöitä, kuten esitteitä, kortteja ja kuoria. Suomessa hyvin tyypillinen kirjaformaatti on B5-koko ja laitteen suuri arkkikoko mahdollistaa kirjojen tuottamisen tehokkaasti juuri tähän kokoon 4-päällä eli neljän sivun asemoimisen yhdelle painoarkille, kertoo Juvenes Printin toimitusjohtaja Timo Peltoniemi.

Juvenes Printillä oli jo entuudestaan käytössä Xeroxin mustavalkopainokoneet sekä FreeFlow Process manager, joka on erityisesti digipainamiseen suunniteltu työnkulkuohjelmisto.

– Laitteen avulla voidaan osittain kokonaan korvata offset-painaminen ja siirtyä tuottavampaan ja tehokkaampaan digipainamiseen. Digitaalisuus lisääntyy alalla vääjäämättömästi ja painotalojen on tärkeää pysyä mukana kehityksen kelkassa. Vaativia julkaisutuotteita tarjoavassa Juvenes Printissä asia on selkeästi tiedostettu, kertoo Xeroxin Sales Manager Janne Tilli.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: