Summa lanseerasi tasoleikkuriinsa jyrsimen

5.4.2012 10:28Uutiset » Laitteet

Summa_jyrsin

Laitevalmistaja Summa lanseerasi jyrsinmoduulin F-sarjan tasoleikkuriinsa. Uusi moduuli mahdollistaa useimpien graafisella alalla ja opasteiden valmistuksessa käytettävien kevytlevyjen jyrsimisen. Tasoleikkurilla voi jyrsiä muun muassa vaahtoPVC- ja akryylilevyjä sekä alumiinilla päällystettyjä vaahtolevyjä. Moduulissa on 1 kW:n moottori. Jyrsin sisältää myös imupään, joka imuroi pois työstettävästä levystä irtoavat lastut ja pölyt. Jyrsinmoduuli on valmistajansa mukaan helppo asentaa paikoilleen ja ottaa taas pois käytöstä.

Uuden jyrsinmoduulin lisäksi Summan F-sarjaan on nyt saatavilla myös V-Cut-työkalu, jolla voidaan leikata jopa 18 mm paksuja materiaaleja 45 °, 30 °, 22,5 °, 15 ° tai 0 ° kulmassa. Uudet työkalut lisäävät leikkurin käyttökohteita vielä entisestään.

Summa F1612-tasoleikkurilla voi leikata arkki-, rulla- ja levymateriaaleja ohuesta tarrasta ja paperista kankaisiin, pahveihin ja jopa 20 mm paksuihin levyihin. Laite soveltuu esimerkiksi opaste- ja kilpivalmistajille, messurakentajille, tulostustaloille ja pakkausteollisuuteen. Tasoleikkurin maahantuoja ja jälleenmyyjä Seri-Deco Oy esittelee laitetta demotilassaan Tuusulassa.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: