Seri-Decon tulostinvalikoima laajenee

10.1.2011 11:16Uutiset » Laitteet

Graafisen alan laitteiden ja tarvikkeiden maahantuoja Seri‐Deco laajentaa suurkuvatulostimiensa valikoimaa HP:n vesiliukoisilla Designjet‐sarjan CAD-tulostimilla.

– Lisäämme valikoimaamme uusia Designjet‐sarjan suurkuvatulostimia, jotta voimme tarjota ratkaisuja kattavammin niin graafisille tulostajille kuin rakennuspiirustuksia, karttoja ja muita teknisiä dokumentteja tuottaville tahoille, kertoo Seri‐Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäki.

Seri‐Deco tarjoaa keskisuurille CAD/CAM‐tulostajille helppokäyttöisen HP Designjet T1200 ‐tulostimen ja HP Designjet T2300 eMFP ‐monitoimitulostimen. Näistä jälkimmäinen toimii niin tulostimena, kopiokoneena ja skannerina kuin integroidun verkkopalvelun kautta työprojektien hallintavälineenä.

– Monitoimitulostimen HP e‐Print & Share -palvelu vie projektityöryhmän aineistohallinnan aivan uudelle tasolle. Toimiston ulkopuolella toimivat suunnittelijat voivat kommentoida piirustuksia, tallentaa muutostiedoston aineistokirjastoon tiimiläisten nähtäväksi ja lähettää työn suoraan toimistolle tulostettavaksi vaikka iPhonen kautta, kertoo Heinämäki.

– Kopiotalojen tuotantoa nopeuttaa suoratulostusmahdollisuus asiakkaan USB‐muistitikulta, jolloin ei tarvita tietokoneita, verkkojohtoja tai ohjelmistoja tiedostojen käsittelyyn, Heinämäki jatkaa.

HP Designjet T7100 ‐tulostin edustaa suuremman tuotantokapasiteetin ja teknisiä tuotanto-osastoja palvelevaa tuotantoratkaisua. Hewlett‐Packardin vesiliukoisella tekniikalla päästään LED-tulostimien tasolle nopeudessa ja yksikkökustannuksissa. HP Designjet T7100 tulostaa äärimmäisen tarkasti pienimmätkin piirroslinjat (0,02 mm) niin musta‐valkotulosteisiin kuin ammattitason värikuviin.

Graafiseen tulostamiseen Seri‐Deco tarjoaa kasvaneen laitevalikoimansa myötä tehokkaan, ammattilaistason HP Designjet Z6200 ‐suurkokotulostimen sekä edullisemman HP Designjet Z5200 vaihtoehdon. Z6200 on edeltäjäänsä (Z6100) kehittyneempi tulostinmalli, jossa uusien vesiliukoisten HP VIVID pgm‐värien ja muiden parannusten myötä saavutetaan Seri-Decon mukaan laiteluokan ehdottomasti paras tuotantonopeus (jopa 140m2/h) ja äärimmäisen hyvä kuvanlaatu. Tulostimella saa myös näyttäviä mustavalkotulosteita erittäin suurella densiteetillä.

Lue lisää:

www.seri-deco.fi/tulostimet-tulostimet-c-48_55_82.html

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: