Seri-Deco lanseeraa Summan tasoleikkurin

2.2.2011 12:10Uutiset » Laitteet

Summa F-series

Leikkureiden ja lämpösiirtotulostimien valmistajan Summan uutuus, Summa F‐sarjan tasoleikkuri, on nyt saapunut Suomeen. Maahantuoja Seri‐Deco lanseeraa F‐sarjan Suomen markkinoille yksinoikeudella. Summan F‐sarjan tasoleikkurien taustalla on 25 vuoden kokemus rullaleikkurien valmistamisesta. Uudet tasoleikkurit pystyvät leikkaamaan niin arkki‐, levy‐ kuin rullamateriaaleja.

Summa F1612 ‐leikkurin leikkausalue on 160x120cm ja perusleikkuri on varustettu vapaasti kääntyvällä veitsellä ja Summan ainutlaatuisella leikkuumerkit tunnistavalla optisella kameralla, joka varmistaa nopean ja tarkan leikkauksen eri materiaaleilla. Leikkuupäähän voidaan kerralla kiinnittää yhdestä kolmeen työkalupidikettä. Tangentiaalinen työkalu mahdollistaa jopa 12 kg voiman järeämpiin leikkauksiin. Työkalupidikkeiden kiinnittäminen monikäyttöiseen leikkuupäähän on helppoa ja nopeaa. Työkalupidikkeeseen voidaan kiinnittää erilaisia leikkausveitsiä ja nuuttauspyöriä, joilla voidaan työstää lukuisia eri materiaaleja ohuesta tarrasta, kankaisiin ja jopa 15 mm paksuihin levyihin.

Leikkuupää on varustettu laserosoittimella, joka asemoi alkukohdan ja etsii materiaalille rajat. Paineilmaohjattu materiaalisiirto mahdollistaa tarkan ja täsmällisen materiaalin siirtämisen, jolloin useampien töiden tai pitkien leikkuusarjojen yhtäjaksoinen työstäminen on mahdollista. Tehokkaan alipainepumpun imu pitää materiaalin tukevasti paikallaan työn aikana. Imuleveys säätyy automaattisesti työstettävän alueen mukaan. Axis Control ‐ohjelmiston ja kaukosäätimen avulla leikkausalue on käyttäjän täydellisessä hallinnassa. Työnkulkua ohjaa laitteen mukana tuleva SummaFlex -työnkulkusovellus.

Testattavana Tuusulassa

Seri‐Deco testasi uuden leikkurimallin ja esittelee nyt leikkurin monipuolisia mahdollisuuksia Tuusulan demo‐tilassaan. Koneen testannut Seri‐Decon Kimmo Viljakainen kiittelee koneen monikäyttöisyyttä ja nopeaa mutta laadukasta leikkuutulosta:

– Yksi laite tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet leikata niin tarraa, paperia, pahvia, kangasta kuin erilaisia levyjäkin. Esimerkiksi tarralle tulostetut kuvat on helppo ja nopea jälkikäsitellä kerralla. Tasoleikkuri leikkaa tarrat nopeasti muotoon ja tekee erinomaista jälkeä myös läpileikkauksissa, Kimmo Viljakainen kertoo.

Seri‐Decon toimitusjohtajan Jussi Heinämäen mukaan Fespa 2010 -messuilla lanseerattu Summa‐tasoleikkuri on herättänyt suurta kiinnostusta asiakkaiden keskuudessa. Demo‐esittelyjä on pidetty Tuusulassa siitä lähtien, kun kone alkuvuodesta saapui Suomeen.

– Summan F1612‐leikkurimalli sopii monipuoliseen jälkikäsittelyyn ja sen leikkuujälki on erittäin korkeatasoista. Koska yhdellä kohtuuhintaisella laitteella on nyt mahdollista leikata sekä arkki‐, levy‐ kuin rullamateriaalia, soveltuu leikkuri erittäin hyvin mm. kilpivalmistajien tai tulostustalojen tarpeisiin.

Heinämäki uskoo, että leikkurille riittää kysyntää sen monipuolisuuden ja hyvän hinta‐laatusuhteen vuoksi.

Lisätietoa laitteesta tästä.

Lisätietoa valmistajasta:

Summa valmistaa graafisen kuvantamisen tuotteita muun muassa opasteiden valmistajille, etikettituottajille, ajoneuvojen yliteippausmateriaalien tulostajille ja ulkomainonnan toteuttajille. Valmistajan tuotevalikoima kattaa SummaCut and Summa S Class ‐tarraleikkurit sekä Summa DC4 ‐lämpösiirtotulostimet. Vuonna 2010 Summan laiteportfolio kasvoi F Series ‐sarjan tasoleikkureihin.

Valmistajan Euroopan pääkonttori sijaitsee Gistelissä Belgiassa. Lisätietoja: www.summa.eu

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: