Rowe-laitteille uusi jälleenmyyjä

9.6.2017 07:19Uutiset » Laitteet
Grafinet on palkannut Rowe-tuotteiden asiantuntijaksi Marko Miettusen (vas.), keskellä Joni Virtanen ja oikealla Digital Office Companyn Sami Hosio.

Graafisten laitteiden maahantuoja Grafinet Oy järjesti touko-kesäkuun vaihteessa Rowe Open House -tapahtuman, jossa yhtiö esitteli saksalaisia Rowe-merkkisiä suurkuvatulostimia, -skannereita, -taittokoneita ja -leikkureita. Rowen maahantuojana toimiva Grafinet ilmoitti myös sopineensa jälleenmyyntisopimuksen Rowe-laitteiden myynnistä yhdessä Digital Office Company Oy:n (DOC) kanssa.

Grafinetin Joni Virtasen mukaan Rowen laitteita on myyty Suomeen lyhyessä ajassa jo noin 30 kappaletta. Rowe-edustus on ollut Grafinetillä vasta noin vuoden.
– Valtaosa kaupoista on ollut taittareita ja skannereita, mutta nyt panostamme lisää myös Rowe-tulostimien myyntiin. Tämän vuoden lopulla on vielä tulossa uusi tooneripohjainen värillinen suurkuvatulostin, jolle näemme paljon myyntipotentiaalia, Virtanen vakuuttaa.

Virtasen mukaan Rowen laitteet ovat mekaanisesti todella kestäviä ja ne tehdään kokonaan Saksassa. Laitteiden automaatioon ja käyttäjäystävällisyyteen on myös panostettu. Erikoisuutena on esimerkiksi, että Rowen skannerit pystyvät skannaamaan jopa 3 senttiä paksuja materiaaleja. Tulostimeen voidaan puolestaan saada jopa kuusi rullapaikkaa.

– Kantavana ajatuksena on laitteiden modulaarisuus eli niitä voidaan päivittää tarpeen mukaan. Asiakaskohderyhmänä ovat graafisten tulostusyritysten lisäksi esimerkiksi kaupungit ja kunnat. Esimerkiksi Kouvolan kaupunki teki kanssamme kaupan, joka sisälsi tulostimen, automaattitaittarin ja leikkurin, Virtanen kertoo.

Rowe Open Housessa oli paikalla myös Digital Office Companyn Sami Hosio. Pitkään Xeroxin palveluksessa ollut Hosio on tätä nykyä yksi DOC-yhtiön omistajista. Yhtiö jälleenmyy muun muassa Xeroxin digipainoratkaisuja, mutta nyt toukokuussa valikoimiin tulivat myös Rowen suurkuvaratkaisut. Aiemmin DOC tunnettiin nimellä X-Partner Helsinki Oy.

Share: