Rolandilta suuremman kapasiteetin tekstiilitulostin

5.11.2015 09:10Uutiset » Laitteet

Roland-texart 640-tekstiilitulostin

Roland DG on tuonut markkinoille Texart XT-640 -tekstiilitulostimen. Uusi sublimaatiotulostin on suunniteltu erityisesti värikkäiden muotivaatteiden ja urheiluvaatteiden valmistamiseen. Se soveltuu myös sisustusmateriaalien, tekstiiliopasteiden ja kankaisten mainoskuvien tuotantoon.

Suurkokotulostin tuottaa Rolandin mukaan tarkkaa ja värikylläistä jälkeä laitteen korkeimmillakin tuotantonopeuksilla. Tuotannon laadun takaavat mm. tupla-tulostinpäät ja väripisaroiden asemoituminen entistä tarkemmin tulostimen rakenneuudistuksen myötä. Lisäksi uudistunut syöttömekanismi tulostimen etu- ja takaosassa varmistavat materiaalin tasaisen kulun tuotannon jokaisessa vaiheessa.

Texart voidaan varustaa perusvärien (CMYK) lisäksi Light Magenta, Light Cyan, Orange ja Violet-värein. Tulostusnopeus on 41 neliömetriä tunnissa. Tulostamista tehostavat litran värisäiliöt, ja neljän värin moodissa voidaan käyttää kahta litraa väriä kohti.

Valmistaja lanseerasi Texart-sarjan ensimmäisen RT-640-sublimaatiotulostimen lokakuussa 2014. Digitaalisen tulostamisen liiketoiminta-alueen presidentti Yuko Maeda kertoo lippulaivan markkinoille tulon jälkeen vahvistuneen tarve kehittää samanlainen tulostin suuremman tuotantokapasiteetin tarpeisiin.

Suomessa Rolandin tulostimia edustaa Seri-Deco.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: