Roland voittoisana

5.12.2008 11:40Uutiset » Laitteet

Rolandin VersaUV LEC-300 30” UV -inkjet-tulostin ja leikkuri on voittanut Specialty Graphic Imaging Association (SGIA) Expo:ssa DPI-palkinnon “Product of the Year for the Output Device Poster” -kategoriassa. Tapahtuma pidettiin Yhdysvalloissa Atlantassa.

Myös voittotulosteeseen käytetty rippi VersaWorks 3.0 RIP -ohjelmisto pokkasi DPI Partner -palkinnon. Palkintotyöt arvosteli digitaaliseen tulostamiseen erikoistunut raati. Kilpailun järjestejä toimitti kilpailukuva-arkin, joka testasi tulostimen eri ominaisuuksia.

Uusi VersaUV LEC-30 on alan ensimmäinen UV-inkjet-tulostin ja leikkuri, ja se käyttää turvallisia LED-lamppuja. LEC-300:lla voi tulostaa useille eri materiaaleille, kuten metallisille ja synteettisille papereille. 30-tuumaista LEC-300:sta voi käyttää moniin eri tarkoituksiin: lyhyisiin tuotantoihin, vedostamiseen, pakkauksiin ja niiden prototyyppeihin.

Uudet Roland ECO-UV-värit ovat helppokäyttöiset ja säilyvät hyvin vahingoittumattomina. VersaUV-tulostin toimitetaan Roland VersaWorks 3.0 RIP -ohjelmiston kanssa.

Lisätietoa: www.rolanddg.com

Share: