Ricohin tuotantolaite valmis toimitettavaksi

27.11.2008 15:58Uutiset » Laitteet

Ricoh lanseerasi viime kevään Drupa-messuilla Pro C900-digitaalipainolaitteen, joka nosti Ricohin kertaheitolla mukaan ammattitulostamisen keskiraskaaseen sarjaan. Tämä tuotantolaite tulostaa 90 sivua minuutissa ja sen paperikapasiteetti on 11 000 arkkia. Drupassa laite oli vielä prototyyppiasteella, mutta nyt laite on toimitusvalmis. Ricoh Finlandin mukaan toimitukset alkavat ensi vuoden tammikuussa.

– Yhä suurempi osa kaupallisesta tulostamisesta tehdään digitaalisilla laitteilla perinteisen offsetin sijaan. Yrityksen on laitetta valitessaan tehtävä päätös: joko valitaan edullinen laite, jonka suorituskyky ei vastaa tarpeita tai päädytään kokonaiskustannuksiltaan kalliimpaan tuotantolaitteeseen, joka taas vaikuttaa yrityksen taloudelliseen tulokseen. Ricohin Pro C900-laitteessa taas yhdistyy ammattimainen laatu ja tuotantotulostuksen suorituskyky kustannustehokkaisiin hintoihin. Lisäksi sitä on erittäin helppo käyttää ja uskomme, että asiakkaidemme töiden hallinta helpottuu merkittävästi, uskoo Ricoh Finland Oy:n tuotepäällikkö Timo Uusitalo.

Laitteella on mahdollista tulostaa aina SRA3-kokoon asti ja käytettävän paperin enimmäispaksuus on 300 g/m_. Laite ei hidastu paksuille materiaaleille tulostettaessa. Käytettävyysasteen lisäämiseksi Ricoh on kehittänyt järjestelmän, jossa käyttäjän on mahdollista vaihtaa useita kulutusosia itse ja näin säästää aikaa. Tuotantotulostuksen vaatiman laadun varmistamiseksi on Pro C900-laitteelle varta vasten kehitetty EFI Fiery -tulostinpalvelin.

Pro C900-laitteeseen voidaan liittää myös monia viimeistelyvaihtoehtoja, kuten 3000 arkin viimeistelijä 100 arkin nidonnalla, rei´itys, vihkonidonta, Z-taitto, Plockmatic-vihkoviimeistelijä ja GBC StreamPunch™ III. Viimeisteltyjä vihkoja ja kirjoja on mahdollista tuottaa kampasidontalaitteella tai liimasidontalaitteella. Liimasidontalaitteella voidaan tehdä jopa 200 sivun kestävästi liimattuja kirjoja ja kirjan reunat on mahdollista leikata kolmelta sivulta.

Lue lisää www.ricoh.fi.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: