Ricohin lateksitulostimelle Color-Logic-sertifikaatti

13.4.2017 07:45Uutiset » Laitteet
Ricohin Pro TM L4100 -suurkuvatulostin.

Ricohin Pro L4100 -suurkuvatulostin on ensimmäinen Color-Logic-sertifioitu lateksitulostin. Kysymyksessä on kansainvälisesti vakiintunut menetelmä metalli- ja koristeväripainantaan monissa erikoistehostesovelluksissa. Järjestelmää esitellään Fespa 2017 -messuilla Hampurissa 8–12.5.2017.

Ricoh Pro L4100 ja ColorGATE-tuotantopalvelinohjelmisto on nyt sertifioitu käytettäväksi Color-Logic-prosessissa, jossa hyödynnetään olemassa olevaa työnkulkua dynaamisten tulosten saavuttamiseksi ilman erikoiskalustoa.

– Kone onnistui hienosti toistamaan kaikki Color-Logic-tehosteet ja 250 metalliväriä, kertoo Color-Logicin teknologiajohtaja Richard Ainge.

Ricoh Pro L4100 -sarja käyttää Ricohin omia vesipohjaisia värejä ja tarjoaa Ricohin uusimmat eri pisarakokoja tuottavat pietsotulostuspäät. Niillä voi tuottaa myös neljän pikolitran lateksimustepisaroita. Laitteessa voi käyttää metallista ja läpinäkyvää vinyyliä, PET-kalvoja, taustavalaistua mediamateriaalia ja polyesterisubstraatteja.

Vuonna 2015 Color-Logic-sertifikaatin sai EFI Fiery -rasterointia sekä valkoista ja läpinäkyvää lisäväriä käyttävä Ricoh Pro C7100 -sarja.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: