Ricohin digipainokonetta myyty 300 Euroopassa

30.9.2016 08:32Uutiset » Laitteet
Kuva: Ricoh USA.
Kuva: Ricoh USA.

Ricohin raskaan sarjan digitaalinen arkkipainokonesarja Pro C9100 menestyy hyvin Euroopan markkinoilla. Norjalaiselle HG Medialle on toimitettu sarjan kolmassadas kone. Se on jo painotalon toinen C9110-kone.

– Ricohin Pro C9100 -sarja luotiin vastaamaan painotalojen kysyntää laadukkaille lyhyille tuotantosarjoille. Sarja lanseerattiin vuonna 2014, ja nyt näitä tehokkaita laitteita on myyty jo 300 Euroopassa, sanoo Graham Moore, Business Development Director, Production Printing, Ricoh Europe.

HG Media tilasi uuden koneen pian sen jälkeen, kun ensimmäinen kone tuotti 300 prosentin nousun tuottavuudessa.

– Heti kun kone oli tuotannossa, teimme kolme kertaa enemmän töitä. Koneella voidaan tuottaa kaksi kertaa nopeammin kuin aikaisemmilla laitteillamme ja se tuo meille paljon enemmän joustavuutta, sanoo HG Median toimitusjohtaja Lars Christoffersen.

HG Mediaa ovat vakuuttaneet koneen nopeus, painolaatu, pitkän arkin käyttömahdollisuus ja vankka rakenne.

Painolaatu ja tuottavuus olivat pääsyitä, miksi myös toinen Pohjoismainen painotalo on ostanut kaksi Pro C9110-painokonetta. Tanskalainen Ecograf on äskettäin hankkinut kaksi konetta, jotka ovat toimineet moitteettomasti. Toimitusjohtaja Lars Christensenin mukaan koneet ovat lisänneet tuotantokapasiteettia, ja niiden odotetaan nostavan liikevaihtoa jopa 20%.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: