Ricohilta ympäristöystävällisiä lateksivärejä

16.2.2016 08:06Uutiset » Laitteet
Ricoh Pro L1640-lateksitulostin.
Ricoh Pro L1640-lateksitulostin.

Ricoh vastaa nopeasti kasvavan kyltti- ja näyttögrafiikan asiakaskuntansa tarpeisiin lanseeraamalla oman AR-musteen Ricoh Pro L4100 -sarjan suurkuvatulostimiin. Uutuutta esitellään Fespa Digital -messuilla Amsterdamissa maaliskuun alussa.

Ricoh esittelee uusia musteita Pro L4160 -laitteissa. Demot osoittavat Ricohin mukaan, että muste lisää tuottavuutta ja parantaa kuvan laatua. AR-muste terävöittää ja täytelöittää väriä useammilla pohjilla, kuivuu nopeammin ja vähentää energiankulutusta alkuperäisen lateksimusteen käyttöön verrattuna. Sen avulla tulostuspalvelua tarjoava yritys voi huomattavasti laajentaa niin sisä- kuin ulkotiloihin tarkoitettujen aineistojen tarjontaa.

Ricohin uusia AR-lateksimusteita saa CMYK-väreissä lisättynä oranssilla ja vihreällä. Saatavilla on myös valkoinen väri, jolla voi tulostaa läpinäkyvälle tai tummalle pinnalle. Musteet sopivat laaja-alaiseen käyttöön julisteista ja myyntiopasteista ikkunatarroihin ja ulkomainontaan. Järjestelmään kuuluu hyvin tarkka värien kohdistuksen simulointi esimerkiksi pakkausvedosten ja muiden tarkkojen töiden kuusiväriseen tulostukseen.

UL Environment on myöntänyt musteille Greenguard Gold -sertifikaatin käyttöympäristön alhaisista kemikaalipäästöistä ja ilmanlaadun parantamisesta.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: