Ricohilta uusia digipainokoneita

12.8.2013 08:53Uutiset » Laitteet

Ricoh on lanseerannut uuden digipainokonesarjan mustavalkoiseen tuotantotulostukseen. Uudet Pro 8100S -sarjan digipainokoneet on suunnattu organisaatioiden sisäisiin tulostus- ja kopiointikeskuksiin sekä tulostus- ja kopiopalveluille, digipainoille ja datakeskuksille.

– Värituotannon tarve kasvaa jatkuvasti, mutta tuottava ja monipuolinen mustavalkotuotantolaite puoltaa edelleen paikkaansa muun muassa laskujen ja tiliotteiden transaktiotulostuksessa, transpromossa ja muussa muuttuvan tiedon tulostuksessa. Ricoh on sitoutunut toteuttamaan innovatiivisia ratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat tuottaa kannattavia ja kustannustehokkaita palveluita, kertoo Ricoh Europen tuotantotulostuksesta vastaava Peter Williams.

Pro 8100S/8110s/8120S:n tulostusnopeus on 95/110/135 sivua minuutissa ja käyttöjakso enimmillään kolme miljoonaa sivua. Ricohin VCSEL-teknologiassa käytetään 40:tä samanaikaista lasersädettä, joilla saavutetaan erinomainen 1 200 x 4 800 dpi:n tarkkuus, terävä teksti ja sävykäs grafiikka. Uuden sarjan valtteja ovat Ricohin mukaan myös erittäin tarkka kohdistus, asiakirjojen tehokas digitointi ja monipuoliset viimeistelyvaihtoehdot.

Uusissa laitteissa voidaan käyttää samaa laajaa paperi- ja kirjekuorivalikoimaa kuin Pro C901 Graphic Arts +- ja Pro C751 -malleissa, mikä sujuvoittaa työnkulkua ja varmistaa yhtenäisen paperivalikoiman väri- ja mustavalkotuotannossa.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: