Ricohilta toimivia osia valmistava 3D-tulostin

26.5.2016 09:15Uutiset » Laitteet
Ricon AM S5500P 3D-tulostin.
Ricon AM S5500P 3D-tulostin.

Ricoh on aikaistanut uuden 3D-tulostimensa lanseerausta Euroopassa. Yhtiö on myös perustanut Euroopan ensimmäisen 3D-tulostamiseen keskittyvän Ricoh Rapid Fab -tilan Englantiin.

Ricon AM S5500P on yhtiön mukaan huippulaadukas 3D-laite, joka auttaa tehostamaan yritysten valmistusprosessia. Laite tukee myös PA- ja PP-materiaaleja, joita käytetään paljon valmistuksessa, erityisesti autoalalla. Tulostin on nyt saatavilla Britanniassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa, Belgiassa, Luxemburgissa ja Alankomaissa.

Laitteen tulostusala on todella suuri, joten sillä voidaan tuottaa joko suuria kappaleita tai useita pienempiä yhtä aikaa. Järjestelmässä on useita tukimekanismeja, jotka lisäävät sen luotettavuutta. Laite hyödyntää SLS-nimistä lisäävän valmistuksen menetelmää.

Ricoh Europe on perustanut Euroopan ensimmäisen 3D-tulostimiin keskittyvän Ricoh Rapid Fab -tilan. Yksikkö perustettiin, jotta asiakkaat pääsevät helposti hyödyntämään Ricohin 3D-osaamista. Tiloissa tarjotaan palveluna muun muassa konsultointia, koulutusta, suunnittelua, valmistusta, viimeistelyä, mittausta ja tarkastusta.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: