Ricohilta kaksi uutta digitaalista painokonetta

2.2.2010 01:00Uutiset » Laitteet

Ricohin uudet Pro C720/C720S -digitaaliset painokoneet tulevat myyntiin helmikuussa 2010. Laitteet on suunniteltu painoalan ammattilaisille ja niissä voidaan käyttää jopa 300 g/m2:n painoisia päällystettyjä ja päällystämättömiä papereita 72 sivun minuuttivauhdilla. Laitteille on ominaista korkea tuottavuus ja kuvanlaatu.

Pro C720/C720S -laitteet ovat Ricohin uutuudet nopeasti kasvavalle digitaalisen painatuksen markkinoille. Laitteet tarjoavat huipputehokasta väritulostusta, toteaa Ricoh Finlandin tuotepäällikkö Timo Uusitalo. 72 sivun tulostusnopeus saavutetaan jopa paksuille papereille tulostettaessa, aina 300 g/m2 asti. Laitteet soveltuvat täten erinomaisesti paksummille materiaaleille tehtäviin töihin, jotka kuitenkin vaativat nopeutta, kuten esimerkiksi suorapostitukset, myymäläopasteet ja muut vastaavat. Tämän lisäksi laitteet ovat helppokäyttöisiä ja niillä voi tehdä monenlaisia töitä alusta loppuun.

Pro C720/C720S -digipainokoneet soveltuvat esim. pikapainoille tai monistamoille, sekä kirjapainoille, jotka suunnittelevat tuotevalikoimansa laajentamista digitaalisella väripainatuksella. Uudet mallit täydentävät erinomaisesti Ricohin aikaisemmin markkinoille tuomaa digitaalista painokonemallistoa.

Uusille laitteille on ominaista korkea käyttöaste. Paperia ja väriainetta voi lisätä käytön aikana ja koulutettu käyttäjä voi vaihtaa useita laitteen kulutusosista itse. Näiden ominaisuuksien ansiosta käyttöaste myös pysyy korkeana, eikä aikaa tuhlaannu turhien huoltokäyntien odotteluun.

Tulostustöiden optimoimiseksi on tarjolla lukuisa määrä erilaisia lisävarusteita. Paperikapasiteetti on laajennettavissa jopa 11 000 arkkiin. Ilma-avusteisen alistuksen avulla vältät ongelmat esim. ajaessasi päällystetylle paperille. Laitteiden luovutuskapasiteetti on jopa 13 000 arkkia lisävarusteena saatavien stakkereiden avulla. Muita ominaisuuksia ovat mm. pieni virrankulutus, hiljainen käyttö ja vähäinen pölyntuotanto.

Ricohin valikoima tulostimissa, kopiokoneissa, fakseissa ja monitoimilaitteissa sekä sovellusratkaisuissa on yksi maailman laajimmista. Ricoh Finland Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat monitoimilaitteet, tulostimet, faksit, kopiokoneet ja asiakirjanhallintaohjelmat.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: