Ricoh alkaa myydä EFI:n suurkuvatulostimia

6.6.2016 07:45Uutiset » Laitteet
Efin Frank Mallozzi (oik) ja Ricohin Tad Furushima.
EFI:n Frank Mallozzi (oik) ja Ricohin Tad Furushima.

Ricoh ja EFI ovat tehneet maailmanlaajuisen myyntisopimuksen EFI:n Vutek-suurkuvatulostimien myynnistä. Yritykset odottavat saavansa yhteistyön avulla vietyä markkinaosuutta HP:ltä ja Canonilta.

Ricoh alkaa myydä EFI:n 1,65 metriä leveää Vutek H1625 LED -tulostinta. Laite on hybriditulostin, joka toimii rullatulostimena ja tasotulostimena. Toinen myytävä laite on EFI:n 2 metriä leveä Vutek HS2000 UV -tulostin.

Ricoh käynnistää myynnin heti mm. Pohjoismaissa. Yhtiöiden odotetaan lisäävän uusia laitteita myyntiin aluekohtaisen kysynnän mukaisesti. Ricohin suurkuvalaitteiden valikoimaan on kuulunut vain rullalta rullalle tulostava lateksitulostin Ricoh ProTM L4100. Yhtiö uskoo varsinkin H1625-tulostimen olevan suosittu.

Efin H1625 -suurkuvatulostin.
EFI:n H1625 -suurkuvatulostin.

Yhteistyön avulla Ricoh aikoo nostaa suurkuvalaitteiden myynnin kaksinumeroiseen lukuun liikevaihdostaan seuraavaan Drupaan mennessä. Johtaja Tadashi Furushiman mukaan suurkuvalaitteiden myynti on ollut vain 1 % yhtiön myynnistä.

EFI:n johtaja Frank Mallozzi sanoo yhtiöiden tehneen yhteistyötä jo 20 vuotta, ja tämä on luontevaa jatkoa sille. EFI hakee yhteistyöllä lisää kattavuutta ja voimaa myyntiinsä. Yleensä EFI myy laitteitaan jälleenmyyjien avulla.

Reino Lantto

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: