ProLiner saapuu Baltiaan

11.3.2008 20:56Uutiset » Laitteet

Latvialainen sanomalehtitalo Mukusala, johtavan baltialaisen kustannus- ja mediaryhmän AS Dienan tytäryritys, kääntää Müller Martinin uuden ProLiner-sisäänpistojärjestelmän ostamisella valmistustaan yhä enemmän kaupallisten painotuotteiden suuntaan. Uuden investointinsa avulla yritys tähtää henkilöstökulujen pienentämisen lisäksi kirjapainoryhmänsä valmistaman noin 50 sanoma- ja aikakauslehden laadun parantamiseen.

Mukusala vahvistaa ProLiner-sisäänpistojärjestämän avulla johtavaa asemaansa Baltian markkinoilla. Yrityksen tienraivaajan rooli näkyi jo, kun Mukusala avasi Baltian maiden ensimmäisen väripainon ja sai siten huomattavan etulyöntiaseman kilpailijoihinsa nähden.

Sopimus ProLinerin ostosta allekirjoitettiin IfraExpossa Wienissä syksyllä 2007. Se on loogista jatkoa Mukusalan tekemälle perusteelliselle strategiselle tekniikan, asiakkaiden vaatimusten ja markkinatilanteen arvioinnille. Sen lopputuloksena Mukusala totesi, että ProLiner sopii täydellisesti sen tarpeisiin.

ProLiner-järjestelmän avulla 50 erilaista painotuotetta – näiden joukossa myös päivälehti Diena – kootaan päätuotteesta, esipainetusta materiaalista ja liitteistä. ProLiner voidaan liittää joko suoraan painoon “Press-to-Hopper”-tilassa tai sitä voidaan käyttää offline-tilassa Streamfeeder-punttisyöttölaitteen kautta. ProLinerin suuri formaattivalikoima ja luotettavuus tuotteen avauksessa, vaikka etutaite olisi lyhyt, mahdollistavat erilaisten lehtien joustavan tuotannon. Lisäksi uutta sisäänpistojärjestelmää voidaan myöhemmin muuttaa helposti sen moduulirakenteen ansiosta uuden painon suuremman nopeuden tai lisääntyvien liitteiden mukaiseksi.

Lisätietoja www.mullermartini.com/fi/.

Share: