Pixmilliin uusi UV-tasotulostin

3.12.2008 12:06Uutiset » Laitteet

Nykyään noin 100 hengen suurkuvayritykseksi kasvanut PixMill Oy on hankkinut UV-tasotulostimen mallia Durst Rho800, jolla on mahdollista tehdä levytulostusta teollisessa mittakaavassa. Uusi tulostin sopii esimerkiksi erinomaisesti jättikokoisten ulkomainosmateriaalien tuottamiseen. Laite on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Durst Rho800:lla voidaan tulostaa suoraan muun muassa lasi-, akryyli-, muovi-, puu- sekä alumiinilevyille. Tulostus on mahdollista myös levyille, joissa on säännöllinen muoto. Tulostusleveys koneella on 2,5m. Koneen tulostusjälki on UV-värien ansiosta näyttävä ja tarkka. Laitteen jälleenmyyjänä toimi Durstia edustava ruotsalainen Molanders.

– Teimme tarkan markkina-analyysin vertailemalla suurimpia laitetoimittajia ja löysimme vain yhden laitevalmistajan (Durst), jonka ajatus ja tuotteet ovat oikeasti painottuneet teolliseen tulostamiseen. Uudella Rho800-investoinnilla voimme vankistaa asiakassuhteitamme tarjoamalla korkeampaa laatua ja luotettavuutta asiakkaillemme, kertoo PixMillin toimitusjohtaja Matti Laajarinne.

– Durst ja Molanders ovat iloisia ja ylpeitä voidessaan tehdä yhteistyötä PixMillin kanssa. Meillä on yli 30 teollisen mittakaavan Durst-asennusta Pohjoismaissa, ja tiedämme, että Durst Rho800 täyttää varmasti PixMillin ja heidän asiakkaidensa kovat vaatimukset. Rho800 on uniikki laite ollen samalla sekä teollinen tasotulostin että rullalta-rullalle ajettava tulostin, jossa on lisäksi Heavy Duty Roll -optio, kertoo jälleenmyyjä Molanders Sign & Displayn Hans Molander.

Pixmill julkaisi myös kirjan

Laiteinvestoinnin lisäksi PixMill Oy julkaisi marraskuussa Suurkuvatulosteet ulkomainonnassa -käsikirjan. Kirja tarjoaa tietoa muun muassa suurkuvien käyttöön liittyvistä lupa-asioista, asennuksesta, materiaaleista ja itse tuotantoprosessista. Käsikirjan tarkoitus on auttaa suurkuvatulosteiden parissa suoraan tai välillisesti työskenteleviä. Kirjan tekovaiheessa yhteistyössä ovat olleet mukana monet alan keskeiset toimijat – mediatalot ja tulostusalan materiaalitoimittajat.

Kirjan voit tilata täältä.

Linkit:
www.pixmill.fi
www.molanders.se

Share: