Pixmill investoi UV-laminointiin

24.11.2010 11:41Uutiset » Laitteet

Drytac_Versacoater

Pixmill on ensimmäisenä suurkuvatuotantolaitoksena Suomessa investoinut leveän formaatin UV-laminointilaitteistoon. UV-laminointi mahdollistaa kaikenlaisten tulosteiden laminoimisen ilman muovikalvoa. Perinteiset laminaatit ovat suurelta osin PVC-pohjaisia, joten kaikkein ympäristöystävällisimmätkin tulosteet ovat päätyneet ongelmajätteeksi. Uuden investoinnin myötä Pixmill voi suojata niin levy- kuin rullatulosteensakin tarpeen mukaisella laminaatilla. Sesoman toimittama Drytac Versacoater -laminaattori voi laminointinesteitä vaihtamalla tuottaa esimerkiksi himmeää, kiiltävää, venyvää tai karheaa laminointipintaa, jolloin tuloste saadaan soveltumaan lukuisiin käyttökohteisiin.

– Pixmillin tuotantoa on jo pitkään johdettu vihreän arvomaailman ehdoilla ja tulevaisuuden visioissa meillä on materiaalien joko täysin 100-prosenttinen kierrättäminen tai hyödyntäminen polttamalla ja näin ollen puhtaan bioenergian tuottaminen, kiteyttää Pixmillin maajohtaja Ari Virta.

Lisätietoa Pixmillin ympäristöohjelmasta löydät osoitteesta www.pixmill.fi. Drytac-laminaattorista lisää kertovat Sesoman myynti ja www.sesoma.fi.

Share: