Pitney Bowesilta paperileikkuri digiviimeistelyyn

7.4.2015 07:26Uutiset » Laitteet

Pitney Bowes on tuonut markkinoille uuden paperileikkurin digipainoille. Horizon APC-610 on yhtiön mukaan korkealaatuinen ammattitasoinen leikkuri pienempään kokoluokkaan.

Pitney Bowesin mukaan paperileikkuri on painotalojen yleisin ja tärkein viimeistelylaite, mutta offset-ympäristöstä poiketen huippuleikkureihin ei ole panostettu digipainamisessa. APC-610 on suunniteltu asiakkaiden toiveiden perusteella. Suunnittelun painopiste on erityisesti ollut viimeistelyn laadussa ja helppokäyttöisyydessä.

Leikkuri on täysin hydraulitoimintoinen. Tilavuudeltaan 40 litran hydraulijärjestelmä tekee leikkurista voimakkaan ja mahdollistaa erittäin tarkan ja korkealaatuisen leikkauksen. Yhdessä näiden ominaisuuksien kanssa servotoiminen takavaste mahdollistaa nopean leikkuun.

Suuri kosketusnäytöllinen ja ohjelmoitava symbolipohjainen käyttöliittymä opastaa leikkuutyön eri vaiheet askel askeleelta graafisesti ja säätää takavasteen automaattisesti. Automaattisäädön lisäksi leikkurissa on mahdollista säätää sekä terän leikkuukulmaa että takavastetta manuaalisesti koneen etupuolelta.

Kuva: Horizon APC-610/Pitney Bowes.

Share: