Pitney Bowesille yksinmyyntioikeus Horizonin laitteisiin

2.11.2010 16:43Uutiset » Laitteet

Horizon_Stitchliner

Pitney Bowes Oy on lokakuusta 2010 alkaen Horizon-jälkikäsittelylaitteiden yksinmyyjä Suomessa. Sopimus kattaa myynnin, huollon ja varaosat. Kyse on Pitney Bowes Nordicin sopimuksesta Horizon Internationalin kanssa, joka kattaa yksinmyyntisopimuksen Horizon-jälkikäsittelylaitteiden jakelusta Pohjoimaissa ja Baltiassa, jossa Pitney Bowes toimii paikallisten agenttien kautta.

Pitney Bowes Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1972, ja nyt virallisesti tuotearsenaaliin tuleva Horizon täydentää merkittävästi yrityksen ennestäänkin kattavaa viimeistelyratkaisutarjontaa digitaaliseen ja offset-tuotantoon. Yritys voi nyt tarjota täydellisen tuotevalikoiman asiakkaiden kaikkiin tarpeisiin toimistotuotteista tuotantoratkaisuihin.

Panostuksia palveluun

Muutoksen avulla Pitney Bowes lupaa parantaa entisestään palvelua olemassa oleville ja uusille Horizon-asiakkaille. Pitney Bowes Nordicin yli 20 huoltoteknikkoa ja viisi tuoteasiantuntijaa takaavat yrityksen mukaan ensiluokkaisen tuen kaikille asiakkaille.

Suomessa Pitney Bowes tulee panostamaan edelleen valtakunnallisen myynti- ja huoltoverkoston kehittämiseen, mikä tulee näkymään asiakkaille kattavampana ja tehokkaampana asiakaspalveluna.

www.jalkikasittely.fi

Share: