Nilpeter tarjoaa täydellisen hybridipainolinjan

6.4.2017 08:16Uutiset » Laitteet
Nilpeterin Panorama-painokone. Kuva: Nilpeter.

Digitaalisten hybridipainokoneiden suosio kasvaa etikettipainamisessa. Nilpeter tarjoaa uuden kokonaisen hybridipainolinjan etikettien tuotantoon. Linjassa yhdistetään UV-inkjetpainatus, fleksoyksiköt ja monipuoliset viimeistelyvaihtoehdot.

Tanskalainen Nilpeter esitteli uuden koneen LabelExpo-messuilla 2015, ja on sen jälkeen uudistanut laitekokoonpanoa ja sen ohjelmistoa huomattavasti. Digitaalinen Panorama-hybridiratkaisu vastaa yrityksen mukaan laajasti asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin yksittäisistä laitteista aina täydellisiin painolinjoihin.

– Mikään tekniikka ei yksinään kata kaikkia sovellusalueita, sillä etikettien ja pakkausten painaminen on monimutkaista. Nilpeter on aina kannattanut yhdistelmäpainamista ja pyrkinyt kokoamaan yhteen erilaisia tekniikoita optimitulosten saamiseksi, sanoo Jakob Landberg, myynti- ja markkinointijohtaja, Nilpeter A/S.

Nilpeterin Panorama-hybridiratkaisussa voidaan käyttää modulaarisesti UV-inkjetpainamista, fleksoyksiköitä, FP-4-yksikköä kuumafoliointiin ja kohopainatukseen, semi-rotatiivistä stanssia ja älykästä matriisiyksikköä.

Ensimmäisenä tanskalaisena painotalona Panoraman hankki Ikonprint. Linjastolla on painettu mm. 500 000 ranneketta Bakkenin huvipuistolle ja etikettejä Braunsteinin pääsiäisoluelle.

Share: