Mimakilta pienikokoinen suurkuvatulostin

30.10.2013 08:41Uutiset » Laitteet

Mimaki tuo marraskuussa markkinoille uuden perustason tasotulostimen. Helppokäyttöinen UV-mustesuihkutulostin JFX200-2513 on tarkoitettu edulliseksi vaihtoehdoksi suurkuvatuotannon laajentamiseen.

Uusi laite voi tulostaa enimmillään 25 neliömetriä tunnissa materiaaleille, jotka ovat mitoiltaan korkeintaan 2 500 x 1 300 mm ja paksuudeltaan 50 mm. Laite on pienikokoinen ja toimii ympäristöystävällisellä LED-kuivausmenetelmällä. Laitteella voidaan tulostaa mm. ohuita kalvoja ja muita lämpöherkkiä materiaaleja, jotka eivät sovellu perinteisille UV-tulostimille.

Laitteen värit ovat CMYK ja optiona valkoinen, ja siinä voidaan käyttää kolmea erityyppistä mustetta. Samanaikaisesti kolme erilaista pisarakokoa tuottavalla muuttuvan pisarakoon järjestelmällä saavutetaan erittäin korkealaatuinen tulostusjälki sekä portaattomasti toistuvat liukuvärit ja yksityiskohdat. Valkoisen osavärin ansiosta tulostimella voidaan tulostaa läpinäkyville, taustavalaistuille ja tummille materiaaleille. Peittovalkoisen värin kierrätysjärjestelmä takaa valkoisen osavärin ongelmattoman ja tehokkaan käytön

Suomessa Mimakin tulostimia edustaa yksinoikeudella Signcom Oy.

Kuva: Mimaki JFX200.

Share: