Mimakilta leveä UV-LED rullatulostin

8.3.2016 09:02Uutiset » Laitteet
Mimaki UJV55-320-suurkuvatulostin.
Mimaki UJV55-320-suurkuvatulostin.

Mimaki on julkistanut uuden 3,2 metriä leveän rullalta rullalle tulostavan mustesuihkutulostimen. Laite on esillä Fespa Digital-messuilla.

Uusi laite UJV55-320 käyttää UV-värejä, jotka kuivataan matalan energian LED-valoilla. Tulosteet ovat Mimakin mukaan kuivia kun ne tulevat laitteesta ja valmiita jälkikäsittelyyn. Tämä lyhentää merkittävästi tuotantoaikaa. UV-väreistä ei tule mitään VOC-päästöjä.

– Sisätilojen suuret takavalaistut julisteet, joissa käytetään energiatehokkaita LED-valoja, ovat yhä suosituimpia lentokentillä, juna-asemilla ja liiketiloissa. Brändit haluavat käyttää ympäristöystävällisempää mainontaa, sanoo Mike Horsten, Mimakin EMEA-alueen markkinointijohtaja.

Horstenin mukaan uudella laitteella saadaan aikaan suuren opasiteetin tulosteita, joissa on laaja väriavaruus. Laitteen hintakilpailukyky on luokassaan erinomainen.

Uuden laitteen nopeus on parhaimmillaan 110 neliömetriä tunnissa ja kuvan resoluutio 1 200 dpi:tä. Laitteessa voidaan mm. käyttää kahta rullaa rinnakkain.

Share: