Mimakilta hybridiä tekstiilitulostamista

6.3.2017 09:02Uutiset » Laitteet
Mimakin uusi tekstiitulostinmalli Tx300P-1800B.

Mimaki on tuonut markkinoille uudet tekstiilitulostimet, joilla voi tulostaa sekä luonnonkuituja pigmenttiväreillä että polyesterikankaita suorasublimaationa.

Mimakin tiedotteen mukaan sen suoratulostuskoneet Tx300P-1800 ja Tx300P-1800B on nyt muunnettu toimimaan sekä pigmenttiväreillä että suorasublimaatioväreillä. Tähän asti tulostamiseen on tarvittu kaksi erillistä laitetta.

– Pigmenttitulostuksen tekninen kehitys on viime aikoina ollut nopeaa ja samalla sen kysyntä on kasvanut markkinoilla. Mimakin uuden suoratulostuskoneen nopeus on riittävä, vaikka sen kapasiteetti jaetaan kahden eri tulostusmenetelmän kesken. Nyt siis puuvillan ja polyesterin tulostus samalla koneella on mahdollista kohtuullisin kustannuksin, sanoo toimitusjohtaja Samuli Vuorenhela Signcom-yrityksestä, joka on Mimakin laitteiden edustaja Suomessa.

Mimakin mukaan tekstiilien ja vaatteiden tulostamisessa nopeat toimitukset ja räätälöidyt, lyhyet tuotantosarjat ovat yhä tärkeämpiä. Uudet tekstiilitulostimet vastaavat tähän tarpeeseen. Tuottaja voi vaihtaa kangastyyppiä ja siihen soveltuvaa väriä nopeasti ja helposti. Tulostamisessa ei käytetä vettä eikä höyrytystä.

Mimaki tarjoaa laitteisiin viittä eri värityyppiä.

Share: