Metalliväriä helpommin kartonkipakkauksiin

2.3.2017 08:37Uutiset » Laitteet
Esimerkki suklaapakkauksen metalliväriefekteistä, jotka on tehty Tresun Flexo Kit -yksiköllä.

Tanskalainen Tresu on kehittänyt taivekartongin painamiseen uuden metalliväriyksikön. Sen avulla voidaan lisätä korkeakiiltoisia metalliefektejä digitaalisesti painettuun kartonkiin.

Tresun Flexo Kit on kehitetty erityisesti nopeisiin tuotantolinjoihin, joissa käytetään HP Indigo 30000 -digipainokonetta sekä Tresun iCoat-päällystysyksikköä. Metalliväriä voidaan uudella yksiköllä käyttää jopa 4 600 arkin painonopeudella eli koneen ja päällystysyksikön maksimivauhdilla.

– Metallivärejä tarvitaan erityisesti joissakin kuluttajapakkauksissa, kuten esimerkiksi suklaissa ja makeisissa. Flekso on ideaali tuotantoprosessi korkean kiillon aikaansaamiseksi. Metalliväriyksikkömme mahdollistaa erikoisefektien tuottamisen inline ja suurella nopeudella, sanoo Kim Krintel, vice-president, TRESU DigitalSolutions.

Tresu esittelee digipainamiseen tarkoitettuja päällystämisen ja erikoisefektien ratkaisujaan HP:n käyttäjien Dscoop-tapahtumassa Phoenixissa USA:ssa maaliskuun alussa. Esillä on täydellisiä tuotantolinjoja. Tresu esittelee tapahtumassa myös iTape-uutustuotteensa, joka on kehitetty yhdessä saksalaisen Lohmann Bonding Engineers -yhtiön kanssa. Kysymyksessä on kaksipuolinen kiinnitysteippi fleksopainamiseen.

Share: