Markkinoiden parasta kuvantoistoa?

9.8.2010 10:26Uutiset » Laitteet

Nec_Spectraview

NEC Display Solutions julkistaa uuden lcd-näytön, SpectraView Reference 241:n. Näyttö soveltuu kuvankäsittelyyn, jossa värit ovat kriittisiä, ammattimaiseen mediasuunnitteluun ja painotuotantoon. Se on varustettu p-ips-tekniikalla, joka kattaa 98 prosenttia Adobe RGB:n väriavaruudesta.

Parannettu p-ips-tekniikka (performance in-plane switching), 178 asteen katselukulma ja tarkat värivivahteet mahdollistavat SpectraView Reference 241:n muita paneelitekniikoita paremmat katseluominaisuudet. Lisäksi ainutlaatuinen värintoisto, 360 cd/m²:n valonkirkkaus ja 1 920 x 1 200:n resoluutio ovat työkaluja tehokkaampaan työskentelyyn.

DisplayPort, kaksi dvi-d-liitäntää ja analoginen vga-liitäntä yhdessä ohjelmoitavan usb-hubin kanssa takaavat laajan yhteensopivuuden useiden alustojen, kuten Windowsin, Macin ja Linuxin kanssa. Näytön käyttäjäystävällisyyttä lisäävät ergonomiset ominaisuudet, kuten säädettävä korkeus ja mahdollisuus pystysuuntaiseen asentamiseen. TCO 5.0 -sertifiointi varmistaa tiukkojen ympäristö- ja ergonomiakriteerien toteutumisen.

NEC SpectraView Reference 241 on saatavilla mustana. Pakkaus sisältää muun muassa NECin SpectraView Profiler 4.1 -cd-ohjelmiston, näytön suorituskyvyn takaavan yksilöllisen SpectraView-sertifikaatin, virtajohdon sekä DisplayPort- ja dvi-d-kaapelin. NEC Display Solutionsin tuotteisiin saa kolmen vuoden takuun, jossa on myös taustavalon takuu.

Maahantuonti: Pericad Oy

Share: