Manrolandin arkkikoneella riittää kysyntää

25.4.2016 09:03Uutiset » Laitteet
Virolainen OÜ Print on hankkinut kaksi Roland 700 -painokonetta.
Virolainen OÜ Print on hankkinut kaksi Roland 700 -painokonetta.

Manrolandin Roland 700 Evolution -arkkipainokoneella on kysyntää maailmalla. Koneeseen on investoinut mm. virolainen kirjanpainaja OÜ Print Best. Roland 700 Evolution on myös pääosassa Manroland Sheetfed -yhtiön Drupa-osastolla.

Evolution-painokoneita on viime aikoina asennettu useita Kiinassa ja Australiassa. Joustava laite soveltuu niin kaupalliseen offset-tuotantoon kuin pakkauspainamiseen. OÜ Print tilasi kirjojen painamiseen viisivärisen Roland 700 Evolution painokoneen ja kahdeksanvärisen kääntölaitteella varustetun Roland 700 – HiPrint – painokoneen. Yhtiö tuottaa 2,5 miljoonaa kovakantista kirjaa vuodessa.

Drupassa Manroland esittelee koneen monia innovaatioita, kuten samanaikaista painolevyjen syöttöä, nopeaa kuntoonlaittoa sekä InlineFoiler ja InlineCoating -ratkaisuja.

Yhtiö esittelee myös tuotetuen avaimet käteen -ratkaisujaan, joilla tähdätään suurempaan tuottavuuteen, luotettavuuteen ja ennustettavuuteen. Ratkaisuja on tarjolla tuotantoprosessin turvallisuuden varmistamiseen, automatisointiin ja laadun tarkkailuun sekä sertifioitujen varaosien saantiin luotettavasti.

Drupa halli 14, osasto C21.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone