Manrolandin arkkikoneella riittää kysyntää

25.4.2016 09:03Uutiset » Laitteet
Virolainen OÜ Print on hankkinut kaksi Roland 700 -painokonetta.
Virolainen OÜ Print on hankkinut kaksi Roland 700 -painokonetta.

Manrolandin Roland 700 Evolution -arkkipainokoneella on kysyntää maailmalla. Koneeseen on investoinut mm. virolainen kirjanpainaja OÜ Print Best. Roland 700 Evolution on myös pääosassa Manroland Sheetfed -yhtiön Drupa-osastolla.

Evolution-painokoneita on viime aikoina asennettu useita Kiinassa ja Australiassa. Joustava laite soveltuu niin kaupalliseen offset-tuotantoon kuin pakkauspainamiseen. OÜ Print tilasi kirjojen painamiseen viisivärisen Roland 700 Evolution painokoneen ja kahdeksanvärisen kääntölaitteella varustetun Roland 700 – HiPrint – painokoneen. Yhtiö tuottaa 2,5 miljoonaa kovakantista kirjaa vuodessa.

Drupassa Manroland esittelee koneen monia innovaatioita, kuten samanaikaista painolevyjen syöttöä, nopeaa kuntoonlaittoa sekä InlineFoiler ja InlineCoating -ratkaisuja.

Yhtiö esittelee myös tuotetuen avaimet käteen -ratkaisujaan, joilla tähdätään suurempaan tuottavuuteen, luotettavuuteen ja ennustettavuuteen. Ratkaisuja on tarjolla tuotantoprosessin turvallisuuden varmistamiseen, automatisointiin ja laadun tarkkailuun sekä sertifioitujen varaosien saantiin luotettavasti.

Drupa halli 14, osasto C21.

Share: