Librikselle Xeroxin digipainotekniikkaa

10.12.2014 08:49Uutiset » Laitteet

Xerox Oy ja painotalo Libris ovat tehneet kattavan yhteistyösopimuksen digitaalisen painotekniikan hyödyntämisestä Libriksen toiminnassa. Xeroxin ja Libriksen välinen kauppa sisältää Xerox iGen 150 -painokoneen jälkikäsittelyineen, työnkulkuohjelmiston sekä tukitoimintoja.

Hankittuun iGen 150 -painokoneeseen sisältyy myös IntegratedPLUS Finishing Solution -jälkikäsittely sekä uusi FreeFlow Core työnkulun automaatio-ohjelmisto. Yhteistyösopimuspaketti sisältää Xeroxin tukitoiminnot Libriksen liiketoiminnan sekä myynnin kehittämiseen.

– Tarvitsimme kumppanin, joka pystyy tarjoamaan parhaan tuen ja teknologian yrityksemme kasvumahdollisuuksien ja tulevaisuuden suunnitelmien toteuttamiseksi. Syksyn aikana vakuutuin, että Xerox todella pystyy lunastamaan lupauksensa liiketoimintamme kehittämisestä sekä iGen 150:n laadusta ja on paras kumppani tarpeeseemme. Lisäksi iGenin ja FreeFlow Coren tarjoama automaatio on laadukkaan työn tuotannossa länsimaisella kustannustasolla ehdoton, Libriksen toimitusjohtaja Mikko Ilomäki kertoo.

Libriksellä on ollut ennestään käytössä Xeroxin XMPie PersonalEffect -ohjelmisto, jota yritys tulee myös jatkossa hyödyntämään monikanavamarkkinoinnissaan nimellä Libris Kampanjapalvelu.

Kuva: iGen 150 -painokone/Xerox.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: