Lexmarkin uusi Pro-mallisto

12.3.2008 09:51Uutiset » Laitteet

Lexmark julkisi uuden mustesuihkutekniikkaan pohjautuvan monitoimilaitesarjan, jossa uutuutena on viiden vuoden vaihtotakuu ja riittoväripatruunat. Nämä laitteet on suunniteltu erityisesti kotikäyttäjien ja pk-yritysten lisääntyviin tarpeisiin.

– Myös kotikäyttäjillä ja pk-yrityksillä on päivittäin tarve tulostaa korkealuokkaisia asiakirjoja ja tähän tarpeeseen tarjoamme heille kestäviä, luotettavia ja edullisia tulostusratkaisuja, sanoo maajohtaja Pekka Sinervo Lexmark Finlandista.

– Nyt markkinoille tuoduissa Professional-sarjan laitteissa on tuottavuutta parantavia ominaisuuksia, kuten langattomuus, kaksipuoleinen tulostus ja entistä tehokkaampi paperinkäsittely. Kaiken tämän lisäksi laitteilla on viiden vuoden vaihtotakuu ja niissä hyödynnetään riittoväripatruunoita.

Lexmarkin viiden vuoden takuu tarkoittaa tuotteen vaihtopalvelua ilman asiakkaalle koituvia lisäkustannuksia sekä elinikäistä puhelintukea myös takuuajan jälkeen. Takuun voimaansaanti edellyttää rekisteröitymistä Lexmarkin nettisivuilla.

Professional-mallistossa on kolme mustesuihkumonitoimilaitetta: langaton Lexmark X9575 hintaan 299 euroa; langaton Lexmark X6575 hintaan 229 euroa ja langaton Lexmark X4875 hintaan 199 euroa.

Lexmark X4875 on kolmen toiminnon laite (tulostus, kopiointi ja skannaus) ja malleissa X6575 ja X9575 löytyy näiden lisäksi vielä faksi. Malliston monipuolisimmassa laitteessa, Lexmark X9575:ssa on lisäksi Ethernet-liitäntä, joka mahdollistaa pääsyn verkkoon, sekä valinnainen toinen paperinsyöttölaite suuremman paperikapasiteetin saamiseksi.

Kaikissa malleissa on seuraavat tuottavuutta parantavat ominaisuudet:
– Mahdollistaa tulostuksen, skannauksen ja korttipaikkahallinnan langattomasti
– Laitteen asentaminen ja käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta
– Kaksipuoleinen tulostus vakiona
– Tulostusnopeudet 30-33 mustavalkosivua ja 27-28 värisivua minuutissa6.
– 48 bitin väriskanneri, jolla asiakirjojen ja kuvien skannaus ja kopiointi on helppoa
– Musteet edustavat evercolorTM2
– Teknologiaa ja kestävät korostuskynän ja veden ja ovat tahraamattomia.
– Valokuvien tulostusmahdollisuus suoraan muistikorteilta ja optiona kuusiväritulostus
– Tulostaa reunattomia valokuvia, jotka voivat säilyttää värinsä jopa 100 vuotta tulostettuna Lexmarkin PerfectFinishTM-paperille.
– Lexmark Toolbar -työkalun avulla tulostus webistä nopeutuu, koska sillä voidaan poistaa asiakirjoista sisältöjä, joita ei haluta tulostaa.
– PC- ja Mac-yhteensopiva

Laitteita on ollut saatavilla maaliskuun alusta asti Lexmarkin jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja www.lexmark.fi.

Share: