Landalle 450 miljoonan euron tilaukset Drupassa

15.6.2016 09:00Uutiset » Laitteet
Landan osastolla oli arviolta 200 000 kävijää laitedemoissa. Kuva Landa.
Landan osastolla oli arviolta 200 000 kävijää laitedemoissa. Kuva Landa.

Landan nanotekniikkaan uskotaan, sillä yhtiö keräsi Drupassa suuria kävijämääriä ja teki kauppoja. Nanopainokoneiden tilauksia yhtiö sai 450 miljoonan euron edestä.

Landan teatteriesitykset oli varattu täyteen, ja niissä kävi tiedotteen mukaan 40 000 messukävijää. Arviolta 200 000 kävijää näki Landan osastolla demoesityksen, joita pidettiin 20 päivässä.

– Drupa 2016 tullaan muistamaan taitekohtana alan siirtymisessä mekaanisesta painamisesta digitaaliseen. Aikaisemmin digitaalisten painolaitteiden toimittajat joutuivat vakuuttelemaan markkinoille, että digitaaliseen painamiseen kannattaa siirtyä. Nyt tilanne on ensimmäistä kertaa muuttunut, ja markkinoilla on hyvin voimakas veto, sanoo Landa-yhtiön hallituksen puheenjohtaja Benny Landa.

Landan mukaan digitaalista painamista vaativat sekä asiakkaat että brändin omistajat. Näyttää siltä, että markkinajohtajat pakkausalalla, kaupallisessa painamisessa ja julkaisemisessa ovat tajunnee,t että digiiin on vain mentävä.

Yhtiö sai useita tilauksia kaikilta tärkeimmiltä alueilta maailmassa. Painokoneiden beta-käyttäjiä saatiin USA:sta ja Euroopassa. Landa teki myös strategiset sopimukset Quad/Graphics- ja Cimpress-yhtiöiden kanssa. Painokoneiden toimitusten on tarkoitus alkaa vuoden 2017 alussa.

Share: