Landa toimittaa ensimmäiset nanopainokoneet

6.4.2017 08:39Uutiset » Laitteet
Landa S10 Nanographic Printing Press.

Painokoneiden valmistaja Landa on julkistanut ensimmäiset kolme nanopainokoneiden beta-asiakasta. Ensimmäinen S 10 pakkauspainokone toimitetaan Israeliin heinäkuussa. Kaksi muuta konetta toimitetaan marraskuussa Yhdysvaltoihin ja joulukuussa Saksaan.

Kaikki kolme konetta ovat mallia Landa S10 Nanographic Printing Press. Kyseessä on nanotekniikalla toimiva B1-koon digitaalinen pakkauspainokone, jolla voidaan painaa taivekartonkituotteita, POP/POS-tuotteita ja aaltopahvilaatikoita.

Ensimmäisen koneen osti israelilainen pakkauspainaja Graphica Bezalel. Yrityksellä on ollut vain offset-painokoneita. Landa ja Graphica Bezalel järjestävät 12.9. kansainvälisen asiakastilaisuuden, jossa painokonetta esitellään tuotantoympäristössä.

Toinen toimitus menee marraskuussa amerikkalaiselle myymälämarkkinoinnin suuren koon tuotteisiin erikoistuneella Imagine!-yritykselle.

Ensimmäinen toimitus Eurooppaan on luvassa joulukuussa suurelle saksalaiselle Edelmann-painotalolle. Yritys on erikoistunut terveydenhoidon, kauneudenhoidon ja kuluttajabrändien pakkausten valmistamiseen.

Share: