Laminointiin laiteuutuuksia

12.6.2014 08:09Uutiset » Laitteet

Pitney Bowes Oy tuo Suomen markkinoille kaksi uutta laminointikonemallia B3- ja B2-koossa. Foliant Vega 400A on uuden sukupolven nopeasti käyttöön otettava tuotantotason laminointikone, joka soveltuu sekä digi- että offset-tuotantoon aina B3+ kokoon asti.

Arkin enimmäispituus vakiona on laitteessa 66 cm. Pitney Bowesin mukaan laitteen integroitu suurikapasiteettinen ja imualistettu pinosyöttö yhdessä erittäin tarkan erottelun ja arkinsuoristajan kanssa takaavat nopean ja virheettömän tuotannon. Vega 400A:n nopeus B3-arkille on 18 metriä minuutissa eli reilut 2 000 arkkia tunnissa 200 gsm paperilla. Laite pystyy päällystämään 115 – 500 grammaista paperia.

– Koska Vegassa on vakiona integroitu paineilmakompressori, se ei tarvitse ulkopuolista paineilmaa. Tämä helpottaa laitteen sijoittamista myös digipainoihin, joissa ei välttämättä aina ole sisäistä paineilmaa saatavilla, kertoo Matti Saalamo Suomen Pitney Bowesilta.

Offset-taloille Pitney Bowes tarjoaa uutta uusi B2-koon laminointikonetta nimellä Foliant Vega 530A. Pitney Bowesin mukaan suuri valikoima erityyppisiä laminointifilmejä takaa järjestelmän soveltuvuuden kaikkein vaativimpiinkin töihin. Teknologia mahdollistaa laminoinnin jopa stanssatun ikkunan yli ongelmitta.

Kuva: Foliant Vega 400A, Pitney Bowes.

Share: