Laatua valokuvaajille uudella Epsonin A2+-koon tulostimella

9.10.2009 12:25Uutiset » Laitteet

Syyskuun FinnGraf-messuilla People Groupin osastolla esitelty Epsonin uusi A2+-koon Stylus Pro 3880 -tulostin on suunniteltu ammattivalokuvaajien ja kokeneiden harrastajien tarpeisiin. Laitteen käyttämä UltraChrome K3 Ink with Vivid Magenta -muste tuottaa kestäviä ja korkeatasoisia tulosteita sekä mustavalkoisina että värillisinä.

Epsonin patentoidun MicroPiezo™-tulostuspään ansiosta mustepisaroiden sijoittelu on tarkkaa. Epsonin pigementtivärit yhdessä tulostuspään kanssa takaavat erinomaisen värien vakauden, valon kestävyyden ja väriliu’ut. Useampia kappaleita tulostaessaan käyttäjät voivat olla varmoja siitä että jokainen tuloste on samanlainen, vaikka tulostuksessa olisi pitkiäkin taukoja välillä.

Stylus Pro 3880 on pienikokoinen laite, joten se on helppo sijoittaa ahtaaseenkin tilaan. Laitteen ajurissa on erillinen Advanced Black & White -tila, jonka avulla ammattilaiskäyttäjät voivat luoda mittatilauksena mustia sekä puhtaan valkoisia sävyjä. Tämän lisäksi UltraChrome K3 Ink with Vivid Magenta -musteen kolme eri mustaa ja laajennetut harmaasävyt takaavat, että Stylus Pro tuottaa teräviä, tarkkoja ja kestäviä mustavalkotulosteita. Mahdollisuus vaihtaa valokuva- ja mattamustan välillä sekä neutraalit väriliu’ut sekä mustavalko- että väritulosteissa takaavat laitteen sopivuuden erityisesti valokuvaajien käyttöön.

Stylus Pro 3880 sopii myös vedostamiseen. Asiakkaat voivat hyväksyä vedokset pian, ja olla varmoja että varsinaiset tulosteet ovat samanlaisia kuin vedoskin.

Stylus Pro 3880:lla on mahdollista käyttää laajaa valikoimaa Epsonin papereita, kiiltävää ja mattapaperia, fine art- ja vedostuspaperia ja jopa 1,5mm paksuista kartonkia. Laite on suunniteltu monipuoliseen arkkipaperin käsittelyyn, ja se pystyy tulostamaan reunuksettomana ja reunuksellisena useille eri paperikoille alkaen 4×6 tuuman paperista jopa 17×22 tuuman paperiin.Tulostimessa on kolme paperiväylää; automaattinen arkinsyöttö, manuaalinen takaasyöttö fine art –paperille ja manuaalinen edestä syöttö kartongille.

Epson Stylus Pro 3880 on Stylus Pro 3800:n seuraaja ja saatavilla lokakuussa 2009.

Epson Stylus Pro 3880:
• Kahdeksanvärinen Epson UltraChrome K3 Ink with Vivid Magenta –muste takaa laajan värientoiston ja kolme mustaa mustetta tuottavat korkealaatuiset harmaasävyt.
• Tulostaa laajalle valikoimalle eri papereita alkaen 4×6 tuuman koosta jopa 17×22 tuumaan
• Sopii erinomaisesti nopeatempoiseen ja vaihtelevaan tulostamiseen; valokuvat, fine art, vedostus ja myymälätulostus
• Erittäin pienikokoinen A2+ -koon tulostin – sopii pieneenkin studioon
• Energy Star –hyväksytty
• Suositusvähittäishinta 1695€ (sis. veron)

Lisätietoja:
www.epson.fi

Share: