Konica Minoltalta uusi magicolor-malli

17.10.2008 13:58Uutiset » Laitteet

Konica Minoltan magicolor 4695MF on yrityksen uusi verkkoon liitettävä monitoimilaite kiireisten yritysten toimistokäyttöön. Se tulostaa, kopioi, skannaa ja faksaa niin värillisenä kuin mustavalkoisenakin.

Uusi magicolor 4695MF on monipuolinen AiO-laite (All in One), jonka tehokkuuteen ja laatuun asiakas voi luottaa, oli kiire millainen tahansa. Nopean tandem-teknologiansa ansiosta magicolor 4695MF tuottaa 24 väri- ja mustavalkosivua minuutissa. Monipuolisuutensa ansiosta se sopii lähes mihin tahansa toimistoympäristöön. Laitteen tulostuskieliä ovat PCL6 ja PostScript 3, lisäksi optiona on tarjolla uusi Windows XPS-tulostus.

Laitteen skannausnopeus on 24 sivua minuutissa. Nopeutensa ohella magicolor 4695MF tarjoaa kehittyneitä verkkoskannausominaisuuksia, kuten FTP-, SMB- ja sähköpostiskannaus. Skannaukseen on saatavilla TWAIN ja WIA-ajurit. USB-liitännän avulla skannatut tiedot voidaan tallentaa helposti esimerkiksi muistitikulle. Tiedostomuodoksi voidaan valita PDF, TIFF tai JPG-formaatin skannaustavasta riippumatta.

Laite sisältää PC fax -ajurin, joten faksin voi lähettää tulostamatta paperille suoraan PC:ltä. Tulevat faksit voidaan puolestaan ohjata sähköpostiin. Toiminto nopeuttaa ja helpottaa faksaamista sekä säästää paperia.

Konica Minoltan kehittämä polymeerinen Simitri HD -väriaine takaa laadukkaan tulostusjäljen. Sen äärimmäisen pienet värihiukkaset tuottavat erittäin selkeärajaisia kirjaimia sekä pehmeitä ja luonnollisia värejä kuviin. Ensiluokkaista tulostuslaatua tukee laitteen LineArt-toiminto sekä PhotoArt 9600 600 x 600 x 4 bitin resoluutiolla.

Uutuus tulee myyntiin marraskuun alkupuolella ja peruslaitteen suositushinta on 1465 € (sis. alv 22 %). Tuotteita myyvät asiantuntevat tietotekniikkaliikkeet, joiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.konicaminolta.fi/lasertulostimet.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: