Konica Minoltalta kaksi uutta bizhub-mallia

18.12.2008 17:25Uutiset » Laitteet

Konica Minolta tuo markkinoille huippunopeat mustavalkomonitoimilaitteet mallia bizhub 601 ja bizhub 751. Laitteet on suunniteltu erityisesti suuryritysten keskitettyihin ympäristöihin ja tulostusosastoille. Tuotekehityksessä on panostettu helppokäyttöisyyteen, joka nopeuttaa laitteiden käyttöönottoa ja tehokasta hyödyntämistä.

Minuutissa bizhub 601 tuottaa 60 sivua mustavalkotulosteita, ja bizhub 751 peräti 75. Laitteiden nopeuden takaa 1 GHz:n keskusyksikkö sekä useat edistykselliset ominaisuudet, kuten 1 GB:n Ethernet-liittymä, 1 GB:n RAM-muisti sekä optiona tarjolla oleva 80 GB:n kovalevy.

– Konica Minolta on menestynyt erinomaisesti värilaitteiden myynnin kasvun myötä. Tiedämme kuitenkin, että monet asiakkaat tarvitsevat ennen kaikkea nopeita ja luotettavia mustavalkolaitteita. Näin on etenkin ympäristöissä, joissa tulostusmäärät ovat erityisen suuria. Konica Minoltan ratkaisuja tähän tarpeeseen ovat bizhub 601 ja bizhub 751, kertoo Suomen Konica Minoltan markkinointijohtaja Jarno Ahonen.

Monitoimilaitteina bizhub 601 ja bizhub 751 tulostavat, kopioivat, skannaavat ja faksaavat. Laitteet tarjoavat monipuolisia viimeistelyvaihtoehtoja, kuten yritystietokentän liittämisen tulosteisiin, yksi- ja kaksipuolisuuden sekä paperityyppien vaihtelun tulostuksen aikana, kansilehdet ja välilehdet. Näiden ominaisuuksien avulla voidaan esimerkiksi mustavalkoisena painettuihin vihkoihin liittää värikannet. Laitteet osaavat myös taitella kirjepaperit, ja Z-taitto tehostaa jakelumateriaalien tuotantoa. Laitteiden käyttö on helppoa aiemmista bizhub-malleista tutulla kosketusnäytöllä.

Monipuolisuus ulottuu myös käytettävissä oleviin paperityyppeihin. Valittavina ovat arkkikoot väliltä A6 ja A3+, ja paperipaksuudet aina 200 grammaan asti. Kuuden kasetin ansiosta yhdessä painotyössä voidaan käyttää jopa kuutta erilaista paperityyppiä. Eikä paperin loppumisesta ei tarvitse kiireessäkään huolehtia, sillä molempien uusien bizhubien maksimipaperikapasiteetti on 7600 arkkia, ja paperia voidaan lisätä myös tulostuksen aikana.

– bizhub-malleissa käytetty Open API-teknologia toimii yhtenäisenä alustana muiden valmistajien ohjelmistojen saumattomalle integroinnille. Näin räätälöidyt työnkulun ratkaisut voidaan toteuttaa nopeasti ja vaivattomasti. Kun vielä huomioidaan Konica Minoltan PageScope Enterprise Suite, ratkaisumme työnkulun valvontaan ja hallintaan tekevät laitteistamme erittäin joustavia ja käyttövalmiita kaikissa IT- ja tulostusympäristöissä, kertoo Ahonen.

Joustavuus ei vaaranna laitteiden tietoturvaa. Molempiin laitteisiin voidaan liittää biometrinen tai tunnistuskorttiin perustuva käyttäjätunnistus. ISO 15408 EAL3 -sertifikaatti varmistaa laitteiden kehittyneet tietoturvaominaisuudet.

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH on johtava tulostusteknologian toimittaja, jonka tytäryhtiöt ja jakelijat toimivat yli 50 maassa EMEA -alueella. Yritys painottaa liiketoiminnassaan asiakirjahallintaa ja siihen liittyviä ratkaisuja toimistotyössä sekä tuotantojärjestelmissä etenkin väritulostuksen puolella. Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH on osa Konica Minolta Business Technologies, Inc. -yhtiötä, jonka päämaja on Tokiossa, Japanissa. Yhtiöllä on 21000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja sen myynti oli 4,33 miljardia euroa tilikauden 2006/2007 aikana. Konica Minolta tavoittelee johtavaa asemaa tulostuksen ja asiakirjahallinnan tuotteiden ja palvelujen toimittajana.

http://www.konicaminolta.fi/
http://www.konicaminolta.eu/

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: