Konica Minolta täydensi Accurio-tuoteperheensä

8.8.2017 08:39Uutiset » Laitteet
Uusi AccurioPress C6100 -tuotantotulostin. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta on täydentänyt tuotantotulostimien Accurio-tuoteperhettään uusilla AccurioPress C6100/C6085 -lippulaivamalleilla. Niissä voidaan käyttää entistä laajempaa materiaalivalikoimaa, ja tuotantonopeus on jopa 100 sivua minuutissa.

Tuoteperheen aikaisempiin laitteisiin verrattuna uusilla laitteilla voidaan painaa entistä paksummille materiaaleille aina 400 grammaan asti tuotantonopeuden muuttumatta. Materiaalivalikoima laajenee ja sisältää nyt myös kirjekuoret sekä kohopainopaperit. Resoluutio on edelleen 1 200 dpi:tä.

Uusi AccurioPress C6100 pääsee 100 sivun tuotantonopeuteen ja C6085 yltää 85 sivuun. Laitteiden tuotantomäärä kuukaudessa on noussut miljoonasta kuvasta noin 1,8 miljoonaan kuvaan. Laitteet korvaavat bizhub Pro C1085 and Pro C1100 -mallit.

– Tämä tuotantotulostimien uusi sukupolvi on suunniteltu takaamaan korkean käyttöasteen ja mahdollistaa entistä laadukkaampien materiaalien käytön siten että tuotannon luotettavuus ja vakaus kasvavat, sanoo tuotantotulostuksen tuotepäällikkö Karl-Friedrich Edenhuizen Konica Minoltalta.

Edenhuizen korostaa uuden integroidun ICCU-värinhallintajärjestelmän merkitystä tuottavuuden parantamisessa. Se toimii automaattisesti ja huolehtii täydellisesti värinhallinnasta tuotannossa.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: