Konica Minolta hakee kasvua pakkauspainamisesta

16.5.2016 09:48Uutiset » Laitteet
Konica Minoltan uusi AccurioJet KM-1-mustesuihkupainokone.
Konica Minoltan uusi AccurioJet KM-1-mustesuihkupainokone.

Konica Minolta hakee kasvua etiketti- ja pakkauspainatusmarkkinoilta tiivistämällä yhteistyötä osakkuusyhtiönsä MGI:n kanssa. Drupassa esitellään useita uusia ratkaisuja pakkauspainamiseen.

Yksi esillä olevista ratkaisuista on etikettien painatuslinja, jossa Konica Minoltan bizhub PRESS C71cf, GM DC330 -viimeistelijä ja MGI:n JETvarnish-järjestelmä on yhdistetty. Toinen uutuus on B1-koon mustesuihkukone KM-C, joka on kehitetty kartonki- ja joustopakkaussovelluksiin, joissa painopinnan paksuus on 0,3-1,2 mm.

Konica Minolta ilmoitti huhtikuussa 2016 nostavansa omistusosuuttaan ranskalaisessa MGI Digital Technology -yhtiössä 40,5 prosenttiin. Samalla MGI:n painokoneet sekä kulta- ja hopeaefektejä tuottavat foliointiratkaisut liitetään Konica Minoltan tuotevalikoimaan.

Konica Minolta lanseeraa messuilla myös B2-arkkikoon UV-mustesuihkupainokoneen KM-1 yhdistettynä MGI:n JETvarnish-järjestelmään. Yhtiö brändää kaikki mustesuihkupainokoneensa ja niihin liittyvät työnkulkuohjelmat Accurio-tuotteiksi. KM-1 tulee olemaan AccurioJet KM-1.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: