Koliprintille iso investointi digipainamiseen

14.1.2016 09:10Uutiset » Laitteet
Xeikon 9800 -painokone.
Xeikon 9800 -painokone.

Koliprint Oy on investoinut Xeikonin uusimpaan digipainolinjaan ja monipuoliseen jälkikäsittelyyn. Tiedotteen mukaan vastaavaa ei muualta Pohjoismaista löydy. Investoinnin arvo on noin 1,5 miljoonaa euroa.

Koliprint on suoramarkkinointiin erikoistunut painotalo, joka on painanut suoramarkkinoinnin personoituja ja personoimattomia ratkaisuja offset-tekniikalla.

– Korkea laatu ja erottuvat rakenteet tulevat nyt laajemman asiakaskunnan saataville, koska uusi digitaalinen painotekniikka mahdollistaa yhä pienempien kampanjoiden tuottamisen ja entistä paremman kohdentamisen kustannustehokkaasti, iloitsee Koliprintin toimitusjohtaja Sari Niemi.

Kuvassa Ari Enroth ja Sari Niemi.
Kuvassa Ari Enroth ja Sari Niemi.

Koliprintin digitaalinen painokone Xeikon 9800 käynnistyy helmikuusta 2016 lähtien, samoin arkituslinjan digitaalinen taittokone. Koko jälkikäsittelylinja valmistuu tämän kevään aikana. Jälkikäsittely muodostuu kahdesta jälkikäsittelylinjasta: katkaisu ja arkitus tai ajo rullalta rullalle työn vaatimusten mukaan. Molemmilla jälkikäsittelylinjoilla onnistuvat mm. monimuotoiset taitot, pisteliimaukset, tarroitukset ja perforoinnit.

Tiedotteen mukaan koneen vahvuuksia ovat mm. B2 formaatti (leveys 512 mm), kahden puolen samanaikainen tulostus, standardit painopaperit sekä monipuolinen vaihtuvan datan painaminen ja personointi. Värejä on 5/5, resoluutio on 1 200 dpi ja värinhallinta toimii reaaliaikaisesti sisäänrakennettuna.

– Koliprint haluaa tarjota asiakkailleen offset -laatua digitaalisena. Xeikon 9800 painojälki on sitä – ei kompromisseja ja kaikki digitaalisuuden edut, vakuuttaa Ari Enroth Xeikon Nordicilta.

Share: