Kodak synnytti uuden Magnuksen

26.8.2010 09:18Uutiset » Laitteet

Kodak Magnus 400 III

Kodak on lanseerannut uuden nelisivuisen CTP-levytulostimen. Kodak Magnus 400 III perustuu menestyneisiin edeltäjiinsä ja siirtää tuottavuuden Kodakin mukaan uudelle tasolle virtaviivaisella käyttöliittymällään, yksinkertaisemmalla huollettavuudellaan ja entistä pienemmällä ympäristön kuormituksellaan.

– Tällä Magnus-levytulostinperheen uusimmalla mallilla vastaamme asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja tarjoamme heille jämäkän, joustavan vaihtoehdon, joka kasvaa heidän liiketoimintansa mukana ja auttaa heitä tarttumaan tämän päivän markkinoiden mahdollisuuksiin, sanoi Kodakin tulostinyksikön johtaja Kuty Paperny.

– Tämä laite hyödyntää Kodakin digitaalisen levytulostuksen parhaan teknologian ja tekee asiakkaillemme entistä helpommaksi olla tuottavia ja kannattavia.

Magnus 400 III tukee jopa seitsemää kieliversiota, siinä on automaattinen palautumismekanismi ja gigabitin ethernet-liitäntä. Lisäksi laitteessa käytetään nykyaikaisia, tehokkaita elektroniikan komponentteja ja siinä on odotusajan tehonsäästöominaisuus.

Uutta levytulostinta tukeva Kodak Intelligent Prepress Manager on ohjelmistopohjainen ominaisuus, jonka avulla levylinjaa voidaan valvoa täysin etänä. Tämä parantaa tuottavuutta ja tehokkuutta. Lisäksi vakiomuotoiset ja muokattavat raportit antavat mahdollisuuden hallita paremmin levytuotantoa.

– Hyvin suuret tulostusnopeudet ja erilaiset automaatiovaihtoehdot tekevät tästä laitteesta ihanteellisen kasvavaan toimintaan. Ja luonnollisesti, käyttämällä Kodak Thermal Direct -prosessivapaita levyjä, voivat prepress-ammattilaiset edelleen vähentää ympäristökuormitustaan, lisää Paperny.

Suomen jälleenmyyjänä Bitpress Oy.

Share: