Kodak julkaisi Drupa-uutisia

8.3.2012 13:23Uutiset » Laitteet

Kodak Prosper

Kodak esittelee Drupassa uuden Prosper 6000XL -mustesuihkupainokoneen, joka tuottaa kuukaudessa jopa 160 miljoonaa A4-sivua. Minuutissa laite tulostaa yli 300 metriä. Lisäksi Kodak esittelee Prosper S30 -mustesuihkuyksikön, joka voidaan integroida perinteisiin rotaatiopainokoneisiin, kuten sanomalehtikoneisiin, muuttuvan tiedon sovelluksia varten. Prosper S30 tulostaa yli 900 metriä minuutissa.

Esillä Drupa-messuilla tulee olemaan myös Timsonsin ja Kodakin yhteistyön hedelmä kirjojen painamiseen digitaalisesti: Timsons T-Press. Kyseessä on mustavalkoinen tuotantokone, jossa on Kodakin mustesuihkupäät ja Timsonsin laiterunko ja materiaalinhallintaratkaisut.

Nexpress-laitesarjaan Kodak tuo uudet värivaihtoehdot viidenteen väriyksikköön: kulta, pearlescent ja neonpinkki. Lisäksi Nexpressiin on saatavilla inline UV-lakkayksikkö.

Ohjelmistopuolen uutuuksia ovat muun muassa Intelligent Prepress Manager 2.0 ja Prinergy 6. CTP-levytuotteissa Kodak esittelee puolestaan uuden prosessivapaiden levyjen tuotesarjan nimeltään SONORA XP.

Share: