Kisun UV-lakkakoneet Grafitriolle

14.6.2010 08:49Uutiset » Laitteet

Grafitrio Oy on solminut Ipex 2010-messuilla jälleenmyyntisopimuksen korealaisen Kisun-lakkakonevalmistajan kanssa. Sopimus koskee Suomen lisäksi Baltian maita. Kisun valikoimiin kuuluu laaja valikoima UV-lakkalaitteita sekä korkeapinoalistuksella kuin myös käsisyöttöisinä. Ensimmäisenä laitteena Grafitrio tuo maahan SRA3-koon Kisun KDC-13RTF-UV-lakkalaitteen, jolla voi tuottaa sekä digi- että offsetpainotuotteisiin kirkasta, mattaa tai satiini-UV -lakkaa.

– Vihdoinkin saimme valikoimiimme vähän tilaa vievän, kuitenkin järeän ja laadukkaan UV-lakkalaitteen, joka ei ole hinnalla pilattu, iloitsee Grafitrion Kurre Wahlstedt.

Kompaktissa, alle kahden neliömetrin tilan vievässä laitteessa on lisäksi korkeapinoimualistus. Mielenkiintoisen laitteesta tekee myös sen hinta, joka jäänee noin 20 000 euron pintaan.

– Tulemme myymään tätä laitetta rajoitetun ajan jopa alle 20 000 eurolla, joka rahoitussopimuksella tarkoittaa alle sataa euroa viikossa. Tämä satanen saattaa olla vain yhden rahdin hinta, kun lakkaus tehdään alihankintana. Kannattaa siis tarkkaan miettiä, kannattaisiko yleisesti alihankintana tehtävä UV-lakkaus tuoda talon sisälle työkatetta parantamaan, Wahlstedt ohjeistaa.

Lisätietoja: http://www.grafitrio.fi

Share: