Kirjapaino Karille B1-kokoluokan Magnus

2.9.2010 17:58Uutiset » Laitteet

KirjapainoKari

Jyväskyläläinen Kirjapaino Kari on investoinut uuteen ympäristöä säästävään B1-kokoluokan CTP-teknologiaan. Yritykselle on toimitettu Kodak Magnus 800 Quantum CTP ja Prinergy-työnkulkujärjestelmä. Laitteessa käytetään Kodak Thermal Direct -painolevyä, jossa ei käytetä lainkaan kehitysaineita eikä myöskään vettä.

– Asiakkaamme odottavat meiltä vastuullista liiketoimintaa ja ympäristön huomioimista toiminnassamme. Ympäristöystävällinen ratkaisu oli Kodak Thermal Direct painolevy, jossa ei käytetä lainkaan kehitysaineita eikä myöskään vettä, näin ollen minkäänlaista kehityskonetta ei tarvita. Painolevyjen toimivuus testattiin perusteellisesti jo olemassa olevilla tulostimilla ennen lopullista hankintapäätöstä. Erityisesti painoskestävyyden osalta oli epäilyjä, jotka osoittautuivat turhiksi levyjen kestäessä 100 000 kappaleen painoksen, kertoo Kirjapaino Karin toimitusjohtaja Jari Pynnönen.

– Tärkeä asiakaspalvelutavoitteemme on lisätä tuottavuutta korkeasta laadusta tinkimättä. Valitsimme täysin automaattisen Kodak Magnus 800 Quantum B1 kokoluokan tulostimen, jossa on markkinoiden tarkin lasertekniikka maksimilinjatiheyden ollessa peräti 450 lpi.Uskomme tuottavuuden paranevan. Tulostuslaadun pysyessä tasaisena on helpompi standardoida muita laatuun liittyviä tekijöitä. Erityinen painoarvo investoinnissa on asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden parantaminen, sanoo Karin markkinointijohtaja Harri Nieminen.

Kuvassa vasemmalta Kirjapaino Karin Premediaosaajat: Matti Ahonen, Paula Toivonen, Saku Rantala ja Harri Nieminen.

www.kirjapainokari.fi

Share: