KBA panostaa fleksoon ja digipainamiseen

22.5.2017 09:37Uutiset » Laitteet
Fleksopainokoneita tehdään KBA:n tehtaalla Italiassa.

Painokonevalmistaja KBA lisää panoksia fleksotekniikan ja digipainamisen kehittämiseen. Saksaan rakennetaan uusi tekniikan esittelykeskus. Flekson myyntiä vahvistetaan Britanniassa sekä Skandinaviassa nimittämällä uusi myyntipäällikkö.

KBA:n italialainen tytäryhtiö KBA-Flexotechnica on vuoden alussa saanut jo useita CI-sarjan fleksopainokoneiden tilauksia pakkausten painamiseen paperille ja kalvolle. Esimerkiksi espanjalainen Emsur Spo -yritys osti Evo XD N -painokoneen, jossa on 8 painoyksikköä ja päällystysyksikkö. Koneita on tilattu myös Italiaan, Ranskaan, Japaniin, Britanniaan ja Australiaan. Puolassa Mondi on juuri ottamassa käyttöön Evo XG LR -painokonetta, jossa on 10 painoyksikköä ja päällystysyksikkö.

KBA tiivistää yhteistyötä Flexotechican ja KBA Digital & Web Solutions -yksikön välillä. Würzburgiin rakennetaan digitaalisten ja fleksopainokoneiden esittelykeskus, jossa on tilaa noin 2 100 neliömetriä. Investointi maksaa rakennuksineen ja painokoneineen yhteensä noin 16 miljoonaa euroa.

Richard Warnick. Kuva: KBA.

KBA-Flexotecnica on nimittänyt Britannian, Irlannin ja Skandinavian myyntipäälliköksi Richard Warnickin. Hän on työskennellyt painoteollisuudessa yli 20 vuotta, sekä myynnissä että tekniikan kentällä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone