KBA panostaa fleksoon ja digipainamiseen

22.5.2017 09:37Uutiset » Laitteet
Fleksopainokoneita tehdään KBA:n tehtaalla Italiassa.

Painokonevalmistaja KBA lisää panoksia fleksotekniikan ja digipainamisen kehittämiseen. Saksaan rakennetaan uusi tekniikan esittelykeskus. Flekson myyntiä vahvistetaan Britanniassa sekä Skandinaviassa nimittämällä uusi myyntipäällikkö.

KBA:n italialainen tytäryhtiö KBA-Flexotechnica on vuoden alussa saanut jo useita CI-sarjan fleksopainokoneiden tilauksia pakkausten painamiseen paperille ja kalvolle. Esimerkiksi espanjalainen Emsur Spo -yritys osti Evo XD N -painokoneen, jossa on 8 painoyksikköä ja päällystysyksikkö. Koneita on tilattu myös Italiaan, Ranskaan, Japaniin, Britanniaan ja Australiaan. Puolassa Mondi on juuri ottamassa käyttöön Evo XG LR -painokonetta, jossa on 10 painoyksikköä ja päällystysyksikkö.

KBA tiivistää yhteistyötä Flexotechican ja KBA Digital & Web Solutions -yksikön välillä. Würzburgiin rakennetaan digitaalisten ja fleksopainokoneiden esittelykeskus, jossa on tilaa noin 2 100 neliömetriä. Investointi maksaa rakennuksineen ja painokoneineen yhteensä noin 16 miljoonaa euroa.

Richard Warnick. Kuva: KBA.

KBA-Flexotecnica on nimittänyt Britannian, Irlannin ja Skandinavian myyntipäälliköksi Richard Warnickin. Hän on työskennellyt painoteollisuudessa yli 20 vuotta, sekä myynnissä että tekniikan kentällä.

Share: